Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ελέφαντας δημιούργησε κυκλοφοριακή συμφόρηση!


Η κίνηση στην περιοχή West Midlands της Αγγλίας είναι συχνό φαινόμενο.
Συνήθως τα απογεύματα βέβαια, την ώρα που οι περισσότεροι Βρετανοί γυρίζουν από την δουλειά τους.

Αυτή τη φορά, ο λόγος που τα αυτοκίνητα έμειναν ακινητοποιημένα για 20 περίπου λεπτά, ήταν άλλος.

Ποιος; Ένας ελέφαντας!

Το συμπαθές ζώο του διπλανού πάρκου νύσταξε και την… έπεσε για έναν γρήγορο υπνάκο στην άσφαλτο.

Ο 20χρονος αφρικανικός ελέφαντας «Five», έψαχνε ένα μέρος μακριά από τα συνηθισμένα για να ξεκουραστεί.

Τι να κάνει, τι να κάνει, είπε να βγει στην άσφαλτο, η οποία του έμοιαζε αρκετά διαφορετική από το χορτάρι και το χώμα που καλύπτει το πάρκο που την… έπεφτε παλιότερα. Με το που έφτασε, είπε να κάνει την αλλαγή. Είδε επίσης πως δεν πέρναγε αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή και το έργο του, έγινε ακόμη πιο εύκολο! Πήρε την… σιέστα του κανονικά και με τον νόμο! Δεν άκουγε ούτε κόρνες ούτε τίποτα. Κοιμότανε του καλού καιρού.

Όταν αντιλήφθηκαν οι φύλακες τι είχε συμβεί, πήγαν και ξύπνησαν τον «Five», ο οποίος ήταν αρκετά εύθυμος αφού δεν ούτε είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά ήταν και ξεκούραστος πια… έτσι δήλωσε τουλάχιστον στην «Daily mail», ο υπεύθυνος του πάρκου, Άντι Πλάμπ που είναι στην φωτογραφία μαζί του.

Φαίνεται, πως οι ελέφαντες έχουν έφεση στο να προκαλούν κίνηση στους δρόμους, αφού άλλα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2010 στη Νότια Αφρική. Και τα δύο είχαν θύματα την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το πρώτο όταν ένας ελέφαντας σταμάτησε στην μέση του δρόμου για να φάει τα φύλλα ενός δέντρου και δεν έφευγε μέχρι να τελειώσει το φαγητό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να καθυστερήσει στην προγραμματισμένη προπόνηση που είχε κλείσει.

Το δεύτερο, όταν πάλι ένας ελέφαντας περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση, με την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών να είναι στην ουρά με τους παίκτες της ομάδας να χάνουν τα πρώτα λεπτά του εναρκτήριου παιχνιδιού! Χαρακτηριστικό, το γεγονός πως μετά και το δεύτερο γεγονός, οι αμερικανοί ποδοσφαιριστές, κρέμασαν έξω από το ξενοδοχείο το εξής: «Ελέφαντα που έρχεσαι κοντά στον φράχτη μας, παρακαλώ κάνε ησυχία…»!

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ