Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτάθλημα… next race!

Έναν πόντο μακριά από τον τίτλο ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
 
Στο ίδιο έργο θεατές σε έναν ακόμα αγώνα της Formula 1, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κατακτά τη νίκη και στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Ο Γερμανός πιλότος κυριάρχησε απόλυτα στο σημερινό αγώνα, κατέκτησε την ένατη φετινή του νίκη και δεν εξασφάλισε για λεπτομέρειες από τώρα τον τίτλο του πρωταθλητή.


Κι αυτό γιατί ο Τζένσον Μπάττον κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση με το μονοθέσιο της McLaren και έτσι χάρισε "σασπένς" στους επόμενους αγώνες του προγράμματος σχετικά με την τοποθεσία μαθηματικής κατάκτησης της κορυφής από τον πιλότο της Red Bull.

Περίφημα, όμως, τα πήγε στον αγώνα και ο ομόσταυλος του Φέτελ, Μαρκ Βέμπερ, που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, προσπερνώντας ακόμα μία κακή εκκίνηση.

Πίσω του τερμάτισε ο Φερνάντο Αλόνσο με Ferrari, πιστοποιώντας το αγωνιστικό του φορμάρισμα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος καθώς και ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος μετά από μία εντυπωσιακή προσπάθεια κατετάγη πέμπτος.

Αξέχαστο θα μείνει το σημερινό Grand Prix και στον Πολ ντι Ρέστα που κατάφερε να πετύχει τον καλύτερο τερματισμό στην καριέρα του στη Formula 1, πλαισιώνοντας την πρώτη εξάδα.

Έτσι, λίγες στροφές πριν το φινάλε της σεζόν ο Σεμπάστιαν Φέτελ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για τo repeat και αρχής γενομένης από τον αγώνα της Ιαπωνίας θα αρχίσει τα… title ball!

Καθημερινές προβλέψεις για το στοίχημα - www.betcatalog.gr


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ