Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικά..τι είναι αυτά τα cm που ποστάρουν οι γυναίκες στο Facebook;

Είναι λίγο gossip το θέμα αλλά μετά από μάχη ανδρών-γυναικών στη συντακτική ομάδα αποφασίσαμε να το ανεβάσουμε ώστε να βοηθήσουμε τα αγόρια του facebook να καταλάβουν.. αφού τις επόμενες μέρες θα σπάνε το κεφάλι τους να δούν γιατί οι γυναίκες του facebook γράφουν διάφορα νούμερα σε... cm. 

Δεν είναι το..μήκος που επιθυμούν να έχουν - ή έχουν- τα αγόρια τους. Είναι ενά νέο παιχνίδι και οι απαντήσεις έχουν σχέση... με το τι θέλουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Έτσι για να ξέρετε λοιπόν έχουμε:

10cm: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ
13cm: ΛΥΠΗΜΕΝΗ
15cm: ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ
18cm: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ
19,34cm: ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ
20cm: ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΚΗ
25cm: ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ SEX
26cm: ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΝΤΡΑ
28cm: ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ
30cm: ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ 

 epatra.gr

4 σχόλια:

  1. Και πάλι ήρθε η εποχή του χρόνου ... για τη στήριξη της συνειδητοποίησης του καρκίνου του μαστού! Το πρώτο έτος παίξαμε πληκτρολογώντας το χρώμα του σουτιέν. Πέρυσι, γράψαμε το μέρος στο οποίο αφήναμε την τσάντα .... φέτος θα είναι λίγο διαφορετικό. Θα πρέπει να γράψετε το μέγεθος του παπουτσιού σας (αριθμό μόνο) και στη συνέχεια "cm" και, στη συνέχεια, μια θλιβερή φατσούλα. Θυμηθείτε τον πρώτο χρόνο συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι, τόσες πολλές γυναίκες που ανεφέρθηκε στις ειδήσεις. Θα υπενθυμίσω σε όλους ότι το κάνουμε αυτό για την ευαισθητοποίηση ...!! Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν άντρα να ξέρει τι σημαίνει, ώστε να αναρωτιούνραι!! Παρακαλώ αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό (σε προσωπικό μήνυμα) σε όλες τις φίλες σας και ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μια επανάσταση μεγαλύτερη από το πρώτο έτος !!!!!!!!"
    δεν λεμε κουβεντα στα αγορια αυτο ειναι το μυστικό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι αυτο γιατι βαζουν αριθμους και πανω απο το 30cm...αρα ειναι κατι αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλιστα!!!!! Εγω που φοραω 39 νουμερο? Για ξανασκεψου το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ