Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Έβγαζε φωτογραφίες με σορούς παιδιών που σκότωνε…!!



Σε ποινή κάθειρξης επτά ετών καταδικάστηκε ο ένας από τους πέντε Αμερικανούς στρατιωτικούς που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν εν ψυχρώ άοπλους Αφγανούς και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με σορούς τους ως τρόπαια.




Ο Άντριου Χολμς ομολόγησε την ενοχή του την Πέμπτη στην κατηγορία του φόνου –μετά από συμφωνία με τους εισαγγελείς και την τροποποίηση του αρχικού κατηγορητηρίου, που περιλάμβανε τη σοβαρότερη κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης– λέγοντας ότι πήρε μια «κακή απόφαση» όταν πυροβόλησε τον έφηβο σχεδόν εξ επαφής.

Ο άλλος στρατιώτης, ο Τζέρεμι Μόρλοκ, καταδικάστηκε τον Μάρτιο σε ποινή κάθειρξης 24 ετών μετά την ομολογία της ενοχής του για τρεις δολοφονίες εκ προμελέτης, περιλαμβανομένης αυτής του 15χρονου Γκιουλ Μουντίν τον Ιανουάριο του 2010, κοντά σε ένα χωριό στο Αφγανιστάν.

Ο 19χρονος Χολμς όταν διέπραξε την δολοφονία, ομολόγησε την ενοχή του και στην κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του ένα κόκαλο από το ένα από τα δάκτυλα του παιδιού ως τρόπαιο. Ομολόγησε επίσης ότι έκανε χρήση μαριχουάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ