Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αιματηρό ατύχημα σε αεροπορική επίδειξη στις ΗΠΑ!!!









                                          
Τουλάχιστον 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 54 τραυματίστηκαν χθες στο Ρίνο, στη Νεβάδα, από τη συντριβή ενός καταδιωκτικού αεροσκάφος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου το οποίο συμμετείχε σε αεροπορική επίδειξη κοντά σε εξέδρα όπου βρίσκονταν θεατές.






Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο πιλότος του αεροσκάφους με το όνομα «Galloping Ghost», Jimmy Leeward. Ο 74χρονος πετούσε μαχητικά σκάφη από τα μέσα του 1970 και σύμφωνα με τους διοργανωτές η υγεία του, σύμφωνα με τις εξετάσεις του ήταν σε άψογη κατάσταση.



Σύμφωνα με τον επικεφαλής της επίδειξης, Mike Houghton 54 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ορισμένοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.





Ακόμη ο λόγος που συνετρίβη το αεροσκάφος μπροστά σε περίπου 75.000 θεατές δεν έχει γίνει γνωστός. Σύμφωνα με αρμόδιους της επίδειξης που μίλησαν ανώνυμα σε διεθνή ΜΜε υπάρχουν ενδείξεις ότι το ατύχημα οφείλεται σε κάποια μηχανική βλάβη.



Οι μαρτυρίες όσων ήταν μπροστά στο ατύχημα είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με την Maureen Higgins ο πιλότος έχασε τον έλεγχο στην τρίτη κατά σειρά τούμπα που έκανε. «Είδα μέλη σώματος και αίμα που θα το πίστευα. Υπήρχε αίμα. Απίστευτο αίμα» είπε η γυναίκα που καθόταν μόλις 30 μέτρα μακριά από το σημείο της συντριβής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ