Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

7 είδη φοιτητών που θα συναντήσεις στο Πανεπιστήμιο Vol 2

Ο μεταλάς :

Θα τον δείς μόνο εάν υπάρχει αρκετό φως στον χώρο. Κι αυτό λόγω ντυσίματος (μαύρη μαυρίλα πλάκωσε), μακριών μαύρων- όχι απαραίτητα- μαλλιών και σκούρου γενικότερα στυλ. Θα σε σεβαστεί εάν φοράς  T shirt από AC/DC, Rolling Stones, Metallica, Pink Floyd ή Beatles αλλά σε περίπτωση που...
το μπλουζάκι σου θυμίζει τα Trendουλιάρικα δήθεν κουλτούρα του Κανάκη, θα έχεις την κατάρα του! Κυκλοφορεί πάντα με το mp3 στην τσέπη, ακούγοντας 24/7 τις αγαπημένες του μελωδίες. Must η δεν-θέλω-να-φάω-κλοτσιά-από-αυτήν αρβύλα και οι ατελείωτες συζητήσεις για το lifestyle του Kurt.



Μοναδικό είδος! Μου θυμίζει τον σπασίκλα, σε female version και με κακούς βαθμούς. Το εν λόγω είδος φοιτήτριας είναι Μπάζο! Τι μπάζο ; Καράμπαζο! Της φταίνε οι όμορφες συμφοιτήτριες, τα κοινωνικά παιδιά και γενικότερα όσοι περνούν καλά.
Εύκολα θα την ακούσεις να λέει :

'Η μαρία έχει πάρει όλη την Καλλιθέα, την ξέρω απ’το σχολείο'
ή
'Ο κώστας την έχει μικρή. Ναι ναι τα είχε με μία φίλη μου' 
ή 
'δεν έχω βρεί ακόμη τον κατάλληλο' (τυχερός ο κατάλληλος...)

Έχει φίλους μόνο και μόνο λόγω της πληθώρας σημειώσεων που έχει από τις παρακολουθήσεις. Εκτός πανεπιστημίου όμως, δύσκολα θα την δείς με άνθρωπο. Ζηλεύει έντονα, αλλά δεν εκφράζεται ποτέ! Η χαρά του ψυχιάτρου.

Ο φοιτητής Φάντασμα :
Θα έχεις ακούσει γι’αυτόν και το εκπληκτικό σκονάκι που έκανε με το χαρτομάντηλο! Ίσως έχεις γνωρίσει και τον κολλητό του ή την πρώην του. Σίγουρα όμως δεν τον έχεις δεί ΠΟΤΕ! Ο φοιτητής φάντασμα είναι ένα πλάσμα που δεν γουστάρει την καθημερινότητα όπως ο διάολος το λιβάνι. Ίσως τον δείς σε κάποια εξεταστική, με τα σκονάκια-εε…χμμμ τις σημειώσεις- στο χέρι. Είναι τουλάχιστον στο τρίτο έτος- μάλλον δηλαδή… Αν τύχει και τον πετύχεις, πιάσε κουβέντα μαζί του, κάτι ενδιαφέρον θα βρείς πάνω του…

Κάνει παρέα ΜΟΝΟ με συμπατριώτες του. Φοράει καθημερινά μαύρο πουκάμισο (τουλάχιστον GANT) ή μαύρο polo shirt, τζινάκι και μποτάκι. Το αλκοόλ δεν έχει ωράριο, κι αν έχει για σένα είσαι αδερφή.- Τα κουμπιά του υποκαμίσου του, ανοίγουν ανάλογα με την ποσότητα ρακής που έχει κατεβάσει. Τον ακριβή αλγόριθμο της σχέσης αυτής, δεν τον έχει ανακαλύψει, ακόμη, κανείς. Θα τον ξεχωρίσεις από τα κόκκινα μάτια πρωί πρωί (λόγω τσικουδιάς και ουίσκυ) και από την ικανότητα του, παρά τα 100 κιλά, να χορεύει πεντοζάλη. Πέραν αυτών λάβε υπ’όψιν πως είναι ‘ξηγημένος τύπος.



Ο Σφίκτερman  :
Δίμετρος ή τάπας. Ακόμη και σε χιλιάδες κόσμο όμως, εύκολα θα τον δείς! Παρά τα είκοσι του χρόνια, το είδος αυτό έχει ρίξει πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο. Δικέφαλα τεράστια. Τρικέφαλα μεγαλύτερα. Άρσεις θανάτου και βαθιά καθίσματα τα έχει για πρωινό. Φοράει κολλητά μόνο μπλουζάκια, στενά- πάντα μοδάτα-τζίνς και αθλητικό παπούτσι. Το μαλλί με τζέλ και το χαμόγελο συνεχές! Σαν της μπακογιάννη… Ρίχνει γκομενάκια εύκολα, και γιατί όχι ; δεν παύει όμως να σηκώνει στον πάγκο περισσότερα (κιλά) από τον βαθμό του iq του- και δεν είναι και ο Κουταλιανός…
Υ.Γ στο facebook του, διαθέτει ευρεία γκάμα φωτογραφιών από το gym

Για να τον καταλάβεις, θα πρέπει να τον γνωρίσεις. Είναι γενικά χαλαρός και κοινωνικός. Αυτά όμως μέχρι να βγάλει και να στρίψει το πρωινό του Ρό! Όχι πως θα τον πιάσει και πολύ, αλλά οι ανάγκες ανάγκες. Φοράει τα all star από το λύκειο, και γουστάρει να αράζει. Να αράζει γενικώς. Πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ. Η μόνη διαφορά : το συνοδευτικό ντρίνκ του μπάφου του.  Ανεξάρτητα πολιτικών απόψεων, είναι Υπέρ του άσυλου εντός –κι εκτός μη σου πώ- του Πανεπιστημίου και όνειρο του ένα ατέρμονο ταξίδι στον δικό του επίγειο παράδεισο:  Άμστερνταμ. Εάν θες να την ακούσεις, τηλεφώνησε του…

Ο κολλημένος με το Pro :
Φήμες θέλουν να έπαιξε στο πρώτο έτος σε τουρνουά, 52 ώρες συνεχώς. Υπάρχουν υποψίες, πως δεν έχει χάσει σε κανένα απ’τους 98.325 αγώνες που έως τώρα έχει παίξει. Τα κακά στόματα λένε πως κέρδισε το playstation 3 σε στοίχημα, παίζοντας αυτός με την ΑΕΚ και ο αντίπαλος με την Μπάρτσα, 7-2… Το βέβαιο είναι, πως ο τυπάκος αυτός είναι γενικά καμένος. Θα του τραβήξεις την προσοχή με την μαγική λέξη : Pro!  Μην βάλεις στοίχημα σε αγώνα μαζί του, γιατί θα χάσεις. Κι αν δεν χάσεις θα σου φέρει το PS3 στο κεφάλι από τα νεύρα του.

Το άρθρο αυτό είναι συνέχεια του  http://ntaksi.blogspot.com/2011/09/7.html που γράφτηκε και αναρτήθηκε απ'το Ntaksi.blogspot! 



ntaksi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ