Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ρόζα Αντζουλάτου: η sexy μελαχρινή του Γιούρκα Σεϊταρίδη


Την καυτή Ρόζα Αντζουλάτου φέρεται εδώ και ένα μήνα να απολαμβάνει ο άσος του Παναθηναϊκού Γιούρκας Σεϊταρίδης, αφού τα φλας φωτογραφικού φακού αποθανάτισαν ερωτικά τετ-α-τετ τους σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ρόζας Αντζουλάτου με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, η οποία έγινε πριν μερικές εβδομάδες ήταν στο κέντρο που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, σε διπλανό τραπέζι βρισκόταν άλλη μια παρέα, “ερυθρόλευκη” αυτή τη φορά, με πρωταγωνιστή τον Ραούλ Μπράβο.

Ο ισπανός πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να “πειράζει” τους αντιπάλους του και να μιλάει όλο και πιο προκλητικά. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αντίπαλος του παλαιότερα στο ντέρμπι της Μαδρίτης, με Ρεάλ εναντίον Ατλέτικο, αρχικά παρέμεινε ψύχραιμος όμως κάποια στιγμή σηκώθηκε και φαίνεται να έβαλε στη “θέση” του τον Ισπανό. Έτσι, τα πράγματα ηρέμησαν μέχρι το τέλος του βραδιού.

Από εκείνη την ώρα και μετά ο Σεϊταρίδης δε σταμάτησε να ασχολείται με την αγαπημένη του Ρόζα Αντζουλάτου. Η πανέμορφη 25χρονη μελαχρινή δημοσιογράφος, είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής και κόρη πολύ επιτυχημένου επιχειρηματία.

H Ρόζα Αντζουλάτου, μοναχοκόρη και μάλλον κάπως “καλομαθημένη”, δεν υπέκυπτε εύκολα στο φλέρτ του διάσημου ποδοσφαιριστή, ο οποίος την κυνήγησε επίμονα με δώρα, λουλούδια και εκπλήξεις. Τελικά, οι “κόποι” του ανταμείφθηκαν, αφού όπως αναφέρουν φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι.

Εργαζόμενο κορίτσι σε τμήμα πωλήσεων και marketing, η Ρόζα Αντζουλάτου, αρθρογραφεί συχνά πυκνά περί ιατρικών θεμάτων. Κόρη εισαγωγέα ειδών πλαστικής χειρουργικής δεν είχε ποτέ πρόβλημα παραδεχτεί πως το στήθος της “το πήρε από τον πατέρα της”, αφού έκανε πλαστική. Μάλιστα είχε μπει στην ομάδα των διαγωνιζόμενων Playmate όμως θεώρησε ότι δεν θα τα κατάφερνε και αποχώρησε.




http://www.fimes.gr/2011/04/roza-antzoulatou-giourkas-seitaridis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ