Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Έστησε ολόκληρη ιστορία για να βρεί νύφη.


Τι τραγικός…Στην Ελλάδα του 2010 όλα είναι πιθανά…
Απόδειξη είναι η πράξη ενός οδηγού υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, του 30χρονου Σταύρου Σπανούδη, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του δρομολογίου στη διαδρομή Πύλος – Ίκλαινα κι ενώ καθάριζε το όχημα, βρήκε ένα τσαντάκι, που έκρυβε έναν…θησαυρό ! Στο τσαντάκι υπήρχαν 250.000 ευρώ.
Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 30χρονος οδηγός έψαξε και βρήκε την κάρτα του ιδιοκτήτη –  επρόκειτο για ηλικιωμένο Ελληνοαμερικανό, που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για το εξωτερικό – και του παρέδωσε τις 250.000 ευρώ.
Και η πραγματική είδηση μια μέρα μετά.....

27/10/2010  18:19 http://www.protothema.gr/
Στο μυαλό του οδηγού του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας βρέθηκε τελικά το ποσό των 250.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία». Ο οδηγός που επιθυμούσε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούσαν, έστησε όλη την ιστορία της δήθεν ανεύρεσης των χρημάτων μέσα στους αποθηκευτικούς χώρους του ΚΤΕΛ. Την είδηση την οποία αναπαρήγαγαν από τοπικά μέσα της Μεσσηνίας, όλα τα μέσα ενημέρωσης, δεν μπόρεσαν να διαψεύσουν ούτε και οι υπάλληλοι του ΚΤΕΛ, που μιλούσαν για την σεμνότητα του οδηγού, που τον οδήγησε να μην εμφανιστεί καν στην εργασία του την επόμενη ημέρα της ανακάλυψης.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα, ο 30χρονος οδηγός έδωσε μόνος του μια επιστολή ευχαριστίας για την παράδοση του ποσού, στα γραφεία της εφημερίδας και όταν οι δημοσιογράφοι αναζήτησαν τον Β.Κ,  νόμιμο «ιδιοκτήτη των χρημάτων», βρήκαν πως όχι μόνο δεν υπάρχει κάποιο με αυτά τα αρχικά, αλλά στην πραγματικότητα επρόκειτο για τον ίδιο τον οδηγό, που έστησε όλη την ιστορία και που σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή επιθυμούσε απλώς να βρει νύφη
Άντε και καλούς απογόνους…
inews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ