Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αποτελέσματα Superleague (vid)


ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-1:Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έμεινε στο 1-1 στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 22ο λεπτό με υπέροχο γκολ του Χουάν Μαρτιν, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έφερε το ματς στα ίσα στο 38".

TA GOAL:

Κέρκυρα-Ατρόμητος 3-1


Οι "Φαίακες" ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Επστάιν πήραν τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή Super League.
Ο Ατρόμητος, που συνεχίζει να προβληματίζει, ανέβασε την απόδοσή του στο 2ο ημίχρονο, μείωσε με τον Περόνε, αλλά η αστοχία του Καμαρά τού στέρησε τη δυνατότητα να πετύχει κι άλλα γκολ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παραμένει χωρίς νίκη, αφού μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.


Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-1:

Το πρώτο γκολ του Μάρκο Πάντελιτς με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στις Σέρρες.
Άλλωστε η νίκη ήταν μονόδρομος για τους Πειραιώτες κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ήθελαν να εκμεταλλευτούν την γκέλα του "αιωνίου" αντιπάλου και τα κατάφεραν περίφημα, δίχως να αγχωθούν ιδιαίτερα.

Μοναδικό θέμα που θα πρέπει να προβληματίσει το τεχνικό τιμ στο μεγάλο Λιμάνι είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες. Οι Πειραιώτες για ένα ακόμη ματς δημιούργησαν φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να τις κάνουν γκολ, κάτι που αυτή την φορά δεν το πλήρωσαν. Το πάθημα φαίνεται πως τους έγινε μάθημα...

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν αναμφισβήτητα ο Μάρκο Πάντελιτς, που τέσσερις μέρες μετά τα 32α γενέθλιά του, κράτησε την υπόσχεσή του και σκόραρε στις Σέρρες, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Σέρβος ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, με τον οποίο μάλιστα πανηγύρισε μαζί το γκολ.

Το "Μάρκο, Μάρκο" που ακούστηκε στο τέλος από τους φίλους του Ολυμπιακού θύμισε το σύνθημα "Ντάρκο, Ντάρκο" και όχι άδικα, αφού ο Πάντελιτς μοιάζει πολύ στον μεγάλο Ντάρκο. Ο λογαριασμός πλέον άνοιξε...

Πανιώνιος-Άρης 1-0:
Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν ανώτεροι από την ομάδα του Κούπερ, χάνοντας πολλές σπουδαίες ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" από νωρίς το ματς.
Από την άλλη, ο Αργεντίνος τεχνικός ανακάτεψε αρκετά την 11άδα του Άρη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με συνέπεια οι παίκτες να μην μπορούν να αναπτυχθούν επιθετικά και να επιχειρούν το πρώτο τους σουτ στο 82ο λεπτό!


Εκτός των άλλων, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 50ό λεπτό με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ναφτί με απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα εκτός φάσης στον Μανιάτη.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης προβλημάτισε, αφού για ένα ακόμα παιχνίδι στη Super League ήταν πολύ κακός.



sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ