Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δωρεάν, Διαμονή, Στην, Αγγλία...Ψήνεστε??

hotel-sm.jpgΈχεις βαρεθεί τη δουλειά; Ψάχνεις μέρος για διακοπές έτσι ώστε να χαλαρώσεις απ' τη ρουτίνα; Τι θα έλεγες αν σου προσφέραμε αυτό που επιθυμείς και μάλιστα εντελώς δωρεάν; Θα έπαιρνες την απόφαση να περάσεις μερικές μέρες δωρεάν στο χώρο μας στην Αγγλία; Οι εγκαταστάσεις μας είναι οι καλύτερες του είδους, και είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσεις τη διαμονή σου μαζί μας. Για του λόγου το αληθές επέτρεψε μας να σου κάνουμε μια σύντομη αλλά λεπτομερή παρουσίαση για να σε δελεάσουμε και να αποδεχθείς ευκολότερα την πρόσκληση μας.
Επαναλαμβάνω, πως στην περίπτωση που μας προτιμήσεις, η όλη διαμονή σου θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Διαθέτουμε ειδικό δωμάτιο ψυχαγωγίας με δορυφορική τηλεοπτική κάλυψη, όπως επίσης και ελληνικό πακέτο NOVVA.
others/image0099.jpg
Στο εξωτερικό χώρο μπορείτε να βρείτε παιγνίδια ψυχαγωγίας και άθλησης όπως ping-pong κτλ.
others/image0088.jpg
Στο κλειστό μας αθλητικό κέντρο μπορείτε να αγωνιστείτε σε αθλήματα όπως καλαθόσφαιρα, χάντμπολ αλλά και ποδόσφαιρο σάλας.
others/image0077.jpg
Για όσο θα διαμένετε μαζί μας, μπορείτε να λαμβάνετε μέρος σε εβδομαδιαίες συναντήσεις με σκοπό εποικοδομητικές συζητήσεις που θα μας επιτρέψουν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.
others/image0066.jpg
Μια άποψη του χώρου υποδοχής που διαθέτουμε.
others/image0055.jpg
Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για αξιόλογη μονάδα πέντε αστέρων. Και μάλιστα όλα προσφέρονται δωρεάν.
others/image0044.jpg
Η εξωτερική όψη των εγκαταστάσεων μας. Ακόμη το σκέφτεσε;
others/image0033.jpg
Τι λές; Το κλείνουμε;
others/image0011.jpg
Στο τέλος θα πρέπει να σου αναφέρω μια σημαντική λεπτομέρεια. Μια απαραίτητη προϋπόθεση υπάρχει για να απολαύσεις τη δωρεάν διαμονή σου στις εγκαταστάσεις μας. :-) Επειδή τίποτα στη ζωή δεν δίνετε δωρεάν, θα πρέπει, αφού πρώτα επισκευθείς τη χώρα μας, να προβείς σε κάποια εγκληματική ενέργεια έτσι ώστε να παραμείνεις για μερικές ημέρες στα πιο πολυτελή κρατητήρια της Αγγλίας τα οποία και απόλαυσες στις πιο πάνω φωτογραφίες. Στη συνέχεια όμως θα παραδοθείς στην Ελληνική Αστυνομία όπου και θα απολαύσεις το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών σου σε συνθήκες μιζέριας και απογοήτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ