Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Παρελθόν ο Ο’ Νιλ


Σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση του Μάρτιν Ο’ Νιλ απ’ την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα έπειτα από 6 χρόνια στην καθοδήγηση της ομάδας. Η παραίτηση του Σκωτσέζου προπονητή παίρνει μεγαλύτερη αξία, καθώς η Premier League ξεκινά το προσεχές σαββατοκύριακο.


Ο λόγος της παραίτησης πιθανότατα έχει να κάνει με την κόντρα που υπήρχε με τον Αμερικανό ιδιοκτήτη των "χωριατών" Ράντι Λέρνερ.

Η διοίκηση προέβη στην εξής ανακοίνωση: "Η Άστον Βίλα επι βεβαιώνει πως ο Μάρτιν Ο’Νίλ παραιτήθηκε άμεσα από μάνατζερ της ομάδας.Ο Κέβιν Μακ Ντόναλντ, τεχνικός της δεύτερης ομάδας, ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα πρώτου προπονητή και θα ετοιμάσει την ομάδα για  την πρεμιέρα της Premier League κόντρα στην Γουέστ Χαμ το Σάββατο στο Βίλα Πάρκ".

Απ’ την άλλη πλευρά ο Μάρτιν Ο’Νιλ ανέφερε:

" Απόλαυσα πολύ τα χρόνια που έμεινα στον πάγκο της Άστον Βίλα. Νιώθω άσχημα που αφήνω έναν τόσο υπέροχο σύλλογο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες της Βίλα, τους συνεργάτες μου και τους οπαδούς για την συμπαράσταση και το κουράγιο που έδωσαν τόσο σε μένα όσο και στον σύλλογο κατά την διάρκεια της παραμονής μου στον πάγκο. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Θα βοηθήσω τον σύλλογο τις επόμενες μέρες για την παράδοση των καθηκόντων μου".

Αξίζει να αναφέρουμε πως το διάστημα της παραμονής του στο "Βίλα Πάρκ", ο πρώην τεχνικός της Σέλτικ κατάφερε να επαναφέρει στην ομάδα την χαμένη της αίγλη κάνοντας την πάλι υπολογίσιμη δύναμη στο νησί και επαναφέροντας την ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ