Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Επεσε "σφαλιάρα" στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ξύλο και υβρεις έπεσαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας το πρωί της Πέμπτης (23 Ιουλίου) μεταξύ Ιατρού και διοικητικού υπαλλήλου.
Ο πρώτος –δόκτορας- άρχισε στις σφαλιάρες τον δεύτερο όταν άναψε η κουβέντα και τα αίματα για το θέμα της επίσχεσης εργασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διοικητικός συνέστησε στον Ιατρό να εξυπηρετήσει – εργαστεί  ενώ πραγματοποιείται επίσχεση των Ιατρών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.
Ο Ιατρός φαίνεται πως προσβλήθηκε από την πίεση που του ασκήθηκε με αποτέλεσμα να σηκώσει το χέρι του και να χειροδικήσει εναντίον του Διοικητικού.
Στο σκηνικό χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι που τους χώρισαν μιας και φαίνεται πως είχαν πιαστεί στα χέρια.
Το περιστατικό καταδεικνύει δυστυχώς την άναρχη κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με τους γιατρούς εν μέσω τεράστιων αναγκών περίθαλψης να επιλέγουν την επίσχεση εργασίας αν και έχουν πληρωθεί τις εφημερίες τους μέχρι και τον Απρίλιο και από την άλλη οι διοικητικοί να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση που ολοένα και γίνεται πιο τραγική.
Αυτοί που την πληρώνουν για αλλη μιά φορά πάντως, ειναι οι ασθενείς που δεν εξυπηρετούνται και αναγκάζονται να ταλαιπωρούνται λόγο της -αδικαιόλογητης για πολλούς- επίσχεσης εργασίας των Ιατρών που ενώ γνωρίζουν καλά τις αυξημένες ανάγκες, ασκούν "ψυχρα"το δικαιώμα τους για απεργία. Ενώ την ιδια ώρα που οι Ιατροί σε γειτονικά Νοσοκομεία εργάζονται κανονικά. 
 www.radiolasithi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ