Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Εκτός ο Ντάρμπισιρ με Ρόμα

O Αλμπερτ Ριέρα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το φιλικό της Παρασκευής (21:45, ΝΕΤ) όχι, όμως, και ο Ματ Ντάρμπισιρ! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε μια ιδιαίτερη συνομιλία με τον Άγγλο στράικερ, μετά την προπόνηση και λίγο αργότερα ανακοινώνοντας τους 21 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το σπουδαίο φιλικό στο Γ.Καραϊσκάκης, το όνομά του "Ντάρμπι" έλαμψε δια της απουσίας του.

Δεν ξέρουμε αν ο Βαλβέρδε στέλνει ένα μήνυμα προς τον
Ντάρμπισιρ, πάντως ο 'Αγγλος δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ώστε να απουσιάσει από το ματς κόντρα στους Ρωμαίους. Ίσως, το θέμα του να σχετίζεται με την φημολογία που θέλει τον Ντάρμπισιρ να πηγαίνει από ώρα σε ώρα είτε στην Μπέρμπιγχαμ είτε στην Πόρτσμουθ, είτε στη Λιντς.

Φυσικά, εκτός αποστολής τέθηκαν οι διεθνείς που έπαιξαν πολύ στα φιλικά της Τετάρτης (Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ, Κατσικογιάννης, Φετφατζίδης) ενώ αντίθετα συμμετέχουν κανονικά οι Αβραάμ και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Εκτός αγώνα τέθηκε και ο Χολέμπας, που αποχώρησε στη διάρκεια της προπόνησης με πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Η κατάσταση του Γερμανού θα επανεκτιμηθεί στην διάρκεια της Παρασκευής. Απών από την προπόνηση ήταν ο Μέγερι, που επιστρέφει την Παρασκευή στην Αθήνα.

Οι άλλοι τραυματίες (Μιραλάς και Βαλεριάνος) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Πρώτη γεύση από Ριέρα...
Απέναντι στην δευτεραθλήτρια Ιταλίας, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δίνει ένα σπουδαίο φιλικό. Το πρώτο με τον Βαλβέρδε στον πάγκο αλλά και το παρθενικό του Άλμπερτ Ριέρα με τα "ερυθρόλευκα". Ο Ισπανός δεν είναι, ακόμη, έτοιμος αλλά για κάποιο διάστημα θα πατήσει στο χορτάρι του Καραϊσκάκης, ώστε να πάρει και το βάπτισμα του πυρός.
Το ματς "κλέβει την παράσταση" και παρότι βρισκόμαστε παραμονές του δεκαπενταύγουστου αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο, για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπου θα ανοίξουν και οι πόρτες του γηπέδου.
Οι 21 που πήρε ο Βαλβέρδε είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Ριέρα, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Βάντερσον



sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ