Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Samsung Galaxy S II Duos Με Δύο Κάρτες Sim


Φαίνεται ότι η Samsung κατάφερε να κυκλοφορήσει "στα ήσυχα" ένα νέο μέλος της Galaxy S II οικογένειας της. Το Samsung  Galaxy S II Duos  είναι η έκδοση του δημοφιλούς Smartphone για την China Telecom και είναι από τις πρώτες GS II συσκευές που προσφέρουν ταυτόχρονη υποστήριξη των προτύπων CDMA2000 και GSM.



Το Samsung I929 Galaxy S II Duos είναι "χτισμένο" γύρω από μία οθόνη 4.52 ιντσών (WVGA) τεχνολογίας Super AMOLED Plus και περιλαμβάνει τον γνωστό διπύρηνο επεξεργαστή του κανονικού GS II, χρονισμένο στα 1.2 GHz. 

Αν και η Samsung δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το chipset του GS II Duos, η συχνότητα του επεξεργαστή δείχνει ότι το Duos θα περιλαμβάνει μία τροποποιημένη έκδοση του Exynos. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Galaxy S II Duos είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά του κανονικού Galaxy S II, εκτός από την μπροστινή κάμερα που στο πρώτο θα διαθέτει ανάλυση 2 ΜPs.

Σε ότι αφορά το πάχος και το βάρος του GS II Duos, αυτά είναι ελαφρά αυξημένα σε σχέση με το κανονικό GS II (9.8 mm πάχος και 132 g βάρος αντίστοιχα), εντούτοις όμως το Duos θα διαθέτει πιο μεγάλη μπαταρία (1800 mAh). 

 Ας ελπίσουμε ότι θα το δούμε να κυκλοφορεί και εκτός Κίνας.

myplaisio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ