Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Φαντασιώσεις με άρωμα Χριστουγέννων!



Οι γιορτές πάντα προκαλούν ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφό μας, και συνεπώς πολλές ευκαιρίες για να… εκδηλωθούμε και να έρθουμε πιο κοντά μαζί του.  Προσθέστε λίγη τόλμη στην καθημερινότητά σας, αφήστε πίσω τους ενδοιασμούς και ξεσκονίστε τη λίμπιντο που κρύβετε μέσα σας. Οι φαντασιώσεις μας δεν είναι απαραίτητο να διαδραματίζονται μόνο στις ταινίες.

Μπροστά στο τζάκι. Ναι, ξέρουμε ότι είναι κλισέ – αλλά πόσες από εμάς τελικά έχουμε ζήσει αυτή τη φαντασίωση; Κάντε την κίνηση ματ με το δήθεν αθώο χάδι κάτω από την κουβέρτα στον καναπέ που έχετε αράξει για να χαλαρώσετε. Αν η προσοχή σας είναι 'υποτίθεται' στραμένη αλλού  (βλέπε DVD) ακόμα καλύτερα. Η αποπλάνηση αποκτά σκοπό. Μην επιλέξετε το Bourne Identity για ταινία -- θα βρεθείτε απέναντι σε πολύ ισχυρό αντίπαλο και η απογοήτευση είναι σίγουρη. Προτιμήστε άνετο ντύσιμο – ένα μακρύ t-shirt, φόρμα με τοπάκι (πάντα δίχως σουτιέν) – είστε στο σπίτι και δικαιούστε χαλαρή εμφάνιση που εύκολα μετατρέπεται σε sexy πρόκληση.  Προσφέρετε στον εαυτό σας και στον φίλο σας ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί -- βοηθάει στο να ανάψουν τα αίματα πιο εύκολα και η ζεστασιά από το τζάκι θα χαρίσει ροδοκόκκινη απόχρωση στα μάγουλά σας. Το μαλακό χαλί είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της φαντασίωσης. Προσέξτε τα γόνατά σας αν αποφασίσετε να πάρετε το 'πάνω' χέρι. Αν δεν είστε έτοιμες για τόση περιπέτεια, τότε βολευτείτε στον καναπέ και αφεθείτε στην αγκαλιά του.  
 Στα μέσα της νύχτας Τώρα που ο καιρός άλλαξε και οι νύχτες έχουν γίνει πραγματικά κρύες, δικαιούστε έξτρα στενή επαφή με τον σύντροφό στον ύπνο. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το σεξ κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν και οι δύο μισο-ξυπνάτε και ξεκινάει μια hot 'πάλη' μεταξύ σας. Προκαλέστε το παιχνίδι γυρνώντας πλάτη στον σύντροφό σας στη θέση 'κουτάλι'. Έτσι εύκολα του 'ξυπνάτε' την όρεξη πιέζοντας το σώμα σας προς το δικό του και δίνοντάς του τη ευκαιρία να έχει άπλετη πρόσβαση σε κάθε επίμαχο σημείο σας. Το ότι είστε στα μέσα του ύπνου δίνει στην κατάσταση έναν ερωτισμό που δύσκολα τον βρίσκεις σε άλλη στιγμή.  Ο έρωτας έτσι μπορεί να είναι από πολύ gentle και με βαθύ νόημα, μέχρι και απίστευτα παθιασμένος. Απολαύστε την εμπειρία, αλλά σε καμία περίπτωση μην επιχειρείτε να την προκαλέσετε σε συνεχόμενα βράδια – μόνο εκνευρισμό θα πετύχετε.    
Σεξ-a-thon Ο 'μαραθώνιος του σεξ' γίνεται μια Κυριακή που είστε και οι δύο χαλαροί, ξεκούραστοι, ξέγνοιαστοι και έτοιμοι για όλα. Συνήθως αυτές οι Κυριακές είναι πιο συχνές κατά τη διάρκεια διακοπών. Προκαλέστε την επιχείρηση sex-a-thon πιέζοντας να κοιμηθείτε σχετικά νωρίς το προηγούμενο βράδυ. Βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο σας είναι γεμάτο λιχουδιές, κρύο νερό, φρούτα και εύκολο φαγητό (βλέπε τυριά, αλλαντικά) γιατί θα τα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας ,καθώς κάνετε break ανάμεσα σε παθιασμένα sessions έρωτα. Σερβίρετέ του πρωινό στο κρεβάτι για να ανεβάσετε τη λίμπιντο με γιαούρτι, μέλι και καρύδια. Διαλέξτε μια βροχερή μέρα που μόνο η σκέψη της εξόδου από το σπίτι θα τον κάνει να τουρτουρίζει. Το μυστικό στον 'μαραθώνιο του σεξ' είναι ότι πρέπει από το πρωινό σεξ να του 'προσφέρετε' κάτι καινούργιο που θα τον καθηλώσει και δεν θα μπορεί να σας χορτάσει.  Θα πρέπει να αφήσετε κάθε ενδοιασμό πίσω σας και να ξεχάσετε τις ντροπές στο φως της ημέρας. Στον μαραθώνιο τα δίνουμε όλα, και μας μένει η μέρα αξέχαστη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκαλέσετε αυτό που έχετε ζήσει 'σεξ-α-thon':  1) να έχετε κάνει έρωτα τουλάχιστον 4 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας 2)τα προκαταρκτικά δεν έχουν αρχή μέση και τέλος αλλά απλά συνέχεια 3) δεν έχετε σηκωθεί για πάνω από 10 λεπτά από το κρεβάτι και 4) όταν πια τελειώσει ο μαραθώνιος, είναι σχεδόν πάλι ώρα για ύπνο.  
Σεξ στα κρυφά Εκεί που η οικογένεια έχει μαζευτεί στο σαλόνι μετά το γιορτινό τραπέζι και συζητάει η μητέρα με την θεία για το πόσο χάλια είναι η κατάσταση στη χώρα μας, πιάστε τον διακριτικά από το χέρι και οδηγήστε τον στο δωματιάκι με τα παλτά. Θέλει μεγάλη προσοχή να μην βρεθείτε στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας ανακαλύψουν, αλλά το σεξ στα κρυφά είναι πραγματικά κάτι που όλοι μας αξίζει να δοκιμάσουμε. Αν το σπίτι των γονιών σας δεν σάς εμπνέει, τότε η κουζίνα της κολλητής σας ίσως ξυπνήσει κάτι μέσα σας. Το σεξ στα κρυφά έχει ρίσκο, ανεβάζει την αδρεναλίνη και δένει ένα ζευγάρι με έναν πολύ παιχνιδιάρικο τρόπο. Ο περιορισμός της έκφρασης και οι μετρημένες κινήσεις κάνουν αυτού του είδους το σεξ ακαταμάχητο.  Το outfit που θα επιλέξετε να βάλετε στην προκειμένη περίσταση βεβαιωθείτε ότι 'επαναφέρεται' εύκολα και γρήγορα σε περίπτωση απρόοπτης διακοπής.  
  Καλές γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ