Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Preview Παναθηναϊκός - ΑΕΚ


Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει και τελευταίο... θύμα του ήταν ο ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε με 3-1 στην Τούμπα, πραγματοποιώντας άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση. Οι «πράσινοι» δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και είναι φανερό πως έχει γίνει άριστη δουλειά από τον Φερέιρα, αφού η ομάδα παίζει συγκροτημένα, με σύστημα και παρά το γεγονός ότι έχει ξεμείνει από κλασικό φορ, όχι μόνο σκοράρει τρία και τέσσερα τέρματα σε κάθε αγώνα, αλλά δημιουργεί και πολλές καλές ευκαιρίες.


Το κλίμα στο «τριφύλλι» είναι εξαιρετικό και όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά αναμένεται η οριστική μεταβίβαση των μετοχών στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα, Σουλτάν Αλ Σαούντ, κίνηση που αν τελικά ολοκληρωθεί θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο, καθώς θα μπουν στα ταμεία πολλά χρήματα.



Οι απουσίες παραμένουν για τον Πορτογάλο τεχνικό, που δεν υπολογίζει στους Βύντρα, Ρούντολφ και Τοτσέ, ενώ εκτός δράσης είναι εδώ και καιρό οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης. Στα θετικά η επιστροφή του επιθετικού Πετρόπουλου που θα δώσει μια επιπλέον λύση αν χρειαστεί, ενώ οι Καραγκούνης και Κοτσόλης ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν και θα είναι στον πάγκο.


Η ΑΕΚ γνώρισε ακόμα μία βαριά ήττα, αυτή τη φορά χάνοντας με 3-1 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι υπέστη την 4η σερί ήττα της και έχει αποχαιρετήσει ήδη τη διοργάνωση, πηγαίνοντας μάλιστα και για αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (ή μάλλον... μη συγκομιδής βαθμών!). Πάντως κόντρα στους Ρώσους προφυλάχθηκαν πολλοί βασικοί ενόψει του ντέρμπι.


Παρά τη μέτρια πορεία της Ένωσης, ο Κωστένογλου δεν χάνει την αισιοδοξία του και πιστεύει πως η ψυχολογία των παικτών είναι αυτή που πρέπει για να σταθούν καλά στο ντέρμπι απέναντι στον πιο φορμαρισμένο σύλλογο της Σούπερ Λίγκα. Βέβαια η ΑΕΚ πρέπει να βελτιώσει πάρα πολύ την αμυντική λειτουργία της, αφού δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία.


Από τον «δικέφαλο» θα λείψει ο μέσος Γκέντσογλου, ο αμυντικός Χέλγκασον που χτύπησε την Πέμπτη με τη Λοκομοτίβ και ο επιθετικός Γκούντιονσεν.

www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το στοίχημα


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η άμυνα της ΑΕΚ μπάζει από παντού και οι... τριάρες πέφτουν σύννεφο! Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ειδικά από τη στιγμή που απέναντι της θα βρεθεί ένας Παναθηναϊκός που διανύει περίοδο τρομερής φόρμας και έστω και αν παίζει χωρίς φορ, σκοράρει με τεράστια ευχέρεια και οι παίκτες του είναι μια διαρκής απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Οι «πράσινοι» περιμένουν πολλά από την ταχύτητα του Κουίνσι και τη διεισδυτικότητα του Λέτο, αλλά και του Ζέκα, ενώ πολύ ανεβασμένος είναι και ο Κλέιτον. Αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη. Πάντως με δεδομένες τις αδυναμίες στην άμυνα της Ένωσης, που σκοράρει κιόλας, αλλά και σε συνδυασμό με την ευχέρεια στο σκοράρισμα των «πράσινων», αξίζει να κυνηγήσει κανείς και τις προκλητικότατες αποδόσεις για το Over.


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ