Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Preview Premier League: ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σίτυ

Preview Premier League: ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σίτυ
Για την Premier League η ΚΠΡ υποδέχεται την εκπληκτική για την φετινή σεζόν και πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτυ σε ένα ματς που το αναμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον.

Η ΚΠΡ αν και νεοφώτιστη δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά στην μεγάλη κατηγορία έχοντας μέχρι τώρα 12 βαθμούς σε 10 παιχνίδια και βρίσκεται μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει κάνει κάποια καλά ματς παίρνοντας κάποιους σχετικά εύκολους βαθμούς.


Η ΚΠΡ εντός έδρας έχει μία νίκη, 3 ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 3 υπέρ και 6 κατά. Μετά την μεγάλη νίκη που έκανε πριν από 2 αγωνιστικές επί της Τσέλσι με 1-0, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα εκτός έδρας από την Τότεναμ με 3-1, μη μπορώντας να αντισταθεί σε κανένα σημείο του αγώνα.


Η ΚΠΡ πρέπει να κάνει ιδανικό παιχνίδι αν θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την φορμαρισμένη Σίτυ.
 

Ο Ντανι Γκαντιμπον επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του, ο βασικό αμυντικός Φιτζ Χολ με 9 συμμετοχές είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.


Η Μάντσεστερ Σίτυ φαίνεται ασταμάτητη αυτή την σεζόν στην Premier League, όντας αήττητη με 9 νίκες και μία ισοπαλία με γκολ 36 υπέρ, που είναι η καλύτερη στην κατηγορία, και παθητικό 8 γκολ.

Η ομάδα του Μαντσίνι βρίσκεται στην κορυφή με 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Γιουναϊτεντ και όσο συνεχίζει έτσι γίνεται όλο και πιο πολύ μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Η επιθετική γραμμή της διαθέτει μεγάλη ποιότητα και λειτουργεί ιδανικά σκοράροντας πολλές φορές κατά βούληση.

Την Τετάρτη η Σίτυ έκανε την δεύτερη νίκη της στο Champions League, κερδίζοντας την Βιγιαρεάλ εκτός έδρας με 0-3. Πάτησε στην δεύτερη θέση και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Μαντσίνι ξεκούρασε κάποιους παίκτες μεσοβδόμαδα, σήμερα όμως θα επιστρέψουν κανονικά στην αρχική σύνθεση. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Κομπανί με 10 συμμετοχές και 1 γκολ αφού αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς.

www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το παμε στοίχημα


Πιθανές ενδεκάδες


ΚΠΡ (4-4-1-1): Κένι - Γιανγκ, Φέρντιναντ, Γκαντιμπον, Τραορε - Ράιτ-Φίλιπς, Φαουρλιν, Ντερι, Μπαρτον - Ταραμπτ - Μποθροϊντ.

Μάντσεστερ Σίτυ (4-2-3-1): Χαρτ - Ριτσαρντς, Σάβιτς, Λέσκοτ, Κολαροφ - Γ. Τουρέ, Μπάρι - Αγκουέρο, Σίλβα, Νασρί - Ντζέκο.


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ