Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Preview Europa League 2011 1ος όμιλος: Τότεναμ - ΠΑΟΚ


Preview Europa League 2011 1ος όμιλος: Τότεναμ - ΠΑΟΚ
Στον 1ο όμιλο του Europa League η Τότεναμ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα όμιλο όπου 3 ομάδες διεκδικούν 2 θέσεις έχοντας μέχρι τώρα μόλις ένα βαθμό διαφορά μεταξύ τους.


Η Τότεναμ έκανε μέτριο ξεκίνημα στην σεζόν, στην συνέχεια όμως βελτιώθηκε αισθητά και βρίσκεται στην Τρίτη θέση της Premier League με 28 βαθμούς,2 πίσω από την Μάντσεστερ Γιουν, και 7 από την πρωτοπόρο Σίτι.



Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και προέρχεται από 5 συνεχείς νίκες με καλές εμφανίσεις σκοράροντας πάνω από 2 γκολ ανά παιχνίδι.


Στο Europa League δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, αλλά υπάρχει λόγος, από την αρχή ο Χαρι Ρεντναπ είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει ο θεσμός και χρησιμοποιεί πάρα πολλές αλλαγές στην αρχική σύνθεση της, μάλιστα άφησε εκτός λίστας τον Φαν Ντερ Φααρτ και τον Φρίντελ.

Παρόλα αυτά, η Τότεναμ είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και με νίκη σήμερα είναι το πρώτο φαβορί για ακόμα και για την πρώτη θέση αφού την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται με την αδύναμη Σαμροκ.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα αν αναλογιστούμε ότι έχει περάσει 2 προκριματικούς γύρους για να φτάσει τους ομίλους του Europa.


Στην Super League ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα έχοντας πολλά αρνητικά αποτελέσματα, μάλιστα δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την Τούμπα όπου το Σάββατο έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα.

Αντίθετα, στον όμιλο βρίσκεται στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς, ένα παραπάνω από την Ρουμπιν και Τότεναμ και για να προκριθεί θέλει τουλάχιστον μία νίκη είτε σήμερα με την Τότεναμ είτε την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με την Ρουμπιν.


Για το σημερινό ματς ο Λαζλο Μπόλονι δεν θα έχει στην διάθεση του τον αμυντικό Λινο και τον πολύτιμο επιθετικό Βιεϊρινια, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσια είναι κανονικά στην αποστολή και κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί κανονικά.


www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το πάμε στοίχημα

Πιθανές ενδεκάδες


Τοτεναμ (4-4-2): Κουντιτσίνι - Ρόους, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα – Λίβερμορ, Κάρολ, Τάουνσεντ, Πεΐναρ – Ντεφό, Κέιν.

ΠΑΟΚ (4-3-3): Χαλκιάς - Ετο, Κοντρερας, Μαλεζας, Σναουτσερ - Αριας, Γκαρσία, Φωτάκης - Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπάζογλου.


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ