Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ


Διάβημα διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα θα
 πραγματοποιήσει σήμερα η ΓΣΕΕ, αντιπροσωπεία της οποίας θα συμμετάσχει και στην ευρωδιαδήλωση που πραγματοποιείται στο...
Λουξεμβούργο. Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ «Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, δεν σημαίνουν αλλαγή πολιτικής αλλά εμμονή στην ίδια αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική. Τα αντιλαϊκά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος όπως η παραπέρα περικοπή μισθών και συντάξεων, αύξηση της έμμεσης και άμεσης φορολογίας, μείωση του εφάπαξ και των επικουρικών συντάξεων, ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και της δημόσιας περιουσίας θα συνοδευτούν με αντιδραστικές θεσμικές παρεμβάσεις όπως η κατάργηση της μονιμότητας, η κατάργηση των συνδικαλιστικών και συλλογικών δικαιωμάτων κλπ.».
Υπενθυμίζεται ότι η ΓΣΕΕ έχει κηρύξει 48ωρή απεργία κατά τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του μεοσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή ενώ τη συμμετοχή της στην απεργία ανακοίνωσε χθες και η ΑΔΕΔΥ.
πηγή : www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ