Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Καυτά κορίτσια στην άμμο! (photos)




Το καλοκαίρι έφτασε και το «Sday Ladies» είπε να σας βάλει στο… κλίμα και να σας ανοίξει τα μάτια! Δείτε στο θέμα της νέας στήλης του sday.gr αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ, που καρφώνουν και… ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

           
Holtwick Katrin: Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1984 στο Έσεν του Βερολίνου. Το ύψος της είναι 1,76 και αγαπημένο της φαγητό είναι το ρύζι. Λατρεμένη συνήθεια είναι να κάθεται σπίτι με την οικογένειά της και να χαλαρώνει.
Semmler Ilka : Γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1985 στο Άαχεν της Γερμανίας. Έχει ύψος 1,83 και αγαπημένο της φαγητό τα ζυμαρικά. Λατρεύει τον ύπνο  και αγαπημένο της μότο είναι: «Δούλεψε σκληρά, γίνε σκληρή, να χαμογελάς!»
Misty Erie May: Γεννήθηκε 30 Ιουλίου 1977, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας.  Έχει πέντε χρυσά μετάλλια στο ενεργητικό της και ένα χάλκινο. Το υποκοριστικό της είναι «The turtle».
Kerri Lee Walsh: Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1978, στη Σάντα Κλάρα της Αμερικής. Έχει κατακτήσει πέντε χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς και Παγκόσμιους αγώνες, μαζί με την Misty Erie May. Ο καλύτερος τίτλος που έχει δοθεί για το δίδυμο ήταν «the greatest beach volleyball team of all time»

Kristyna Kolocova: Γεννήθηκε 1η Απριλίου 1988, στην Πράγα. Έχει ύψος 1,70 και έχει σαν μότο της: "Live like you want to live not like you are told to."

Marketa Slukova: Γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1988, στην Πράγα. Έχει ύψος 1,82 και το αγαπημένο της χρώμα είναι το κίτρινο. Ένα άθλημα που ξεχωρίζει εκτός του μπιτς βόλεϊ είναι το χάντμπολ.




Έρικα Νίστρομ: Γεννήθηκε στις 13 Σεπτέμβρη 1983 στην Φινλανδία. Έχει ύψος 1,79 και είναι συμπαίκτρια με την δίδυμη αδερφή της Εμιλία Νίστρομ.








Πάρτε και μια γεύση από... ελληνικό προϊόν. Κυρίες και κύριοι, η πανέμορφη Εφη Σφυρή...




sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ