Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΠΡ 24 2011 Καταργεί τα όρια και τους περιορισμούς σε upload και download το Rapidshare!!


Καταργεί τα όρια και τους περιορισμούς σε upload και download το Rapidshare
Η γνωστή ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων, το γνωστό σε όλους Rapidshare, ανακοίνωσε ότι πλέον καταργεί όλους τους περιορισμούς που επέβαλλε μέχρι σήμερα στους συνδρομητές του. Εκτός όμως από όσους πληρώνουν συνδρομή το Rapidshare καταργεί και περιορισμούς και για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες. Εφεξής, δεν θα έχουν κανένα όριο σε upload και download, ούτε και στο μέγεθος των αρχείων που ανεβάζει κάποιος.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η υπηρεσία λέει οτι κάνει γενικό «ξεκαθάρισμα», με το οποίο αφαιρούνται όλοι οι περιορισμοί που δυσαρεστούσαν τους χρήστες. Παρά τις αλλαγές όμως το Rapidshare δεν επαναφέρει το σύστημα χρηματικής επιβράβευσης των μελών, που ίσχυε μέχρι και πριν από κάποιους μήνες και το οποίο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στους συνδρομητές του.
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες θα έχουν περιορισμό στο χρόνο που θα είναι τα αρχεία διαθέσιμα γι’ αυτούς. Μετά από 30 μέρες  θα υπάρχουν απλά, κάποια δευτερόλεπτα αναμονής. Επιπλέον επισημάνεται, ότι οι servers της εταιρείας, αναβαθμίζονται ώστε να υποστηρίζουν ταχύτητες έως 500Mbps.
Τον τελευταίο καιρό το Rapidshare έβλεπε το μερίδιό του να μειώνεται, λόγω των περιορισμών παρότι αντίστοιχα όρια (σε μικρότερο βαθμό) υπάρχουν και σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες όπως  τα Hotfile, Filesonic, Megaupload, Fileserve κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ