Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Γοητευτικοί πενηντάρηδες και βάλε …!


Τι 50, τι 60, τι 70…

Έχουν όλοι τους σβήσει τουλάχιστον 50 κεράκια. Άλλοι πρόσφατα, άλλοι πριν από πολλά χρόνια. Κι όμως! Κάνουν τις απανταχού γυναικείες καρδιές να χτυπούν δυνατότερα “άμα τη εμφανίσει τους”. Ο λόγος για γοητευτικούς άνδρες που συνόδευσαν τα εφηβικά μας όνειρα και κατορθώνουν να κερδίζουν ακόμα  τον θαυμασμό μας μέσα στο χρόνο. Χωρίς ίχνος ζήλειας για το πόσο σύμμαχος τους στάθηκε ο χρόνος, ας δούμε μερικούς από τους γοητευτικότερους άνδρες άνω των πενήντα.

Richard Gere

     
 Δεν ξέρω που τον λατρέψαμε περισσότερο. Νεαρό «Iπτάμενο και Τζέντλεμαν» ή ώριμο επιχειρηματία στο Pretty Woman. Ο πρώην σύζυγος της Cindy Crawford, νυν βουδιστής και ομολογουμένως γοητευτικός ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο έσβησε 61 ολόκληρα κεράκια!


Robert Redford

      
Ναι ξέρω, θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς ή ακόμα και ο παππούς των νεαρότερων από εμάς. Γεννημένος –Αύγουστο κι αυτός- το 1936 έκλεισε τα 74. Δεν πα’ να κλείσει και τα 174… Εμείς θα καρδιοχτυπάμε!


Denzel Washington

       
Αρνείται πεισματικά να παίξει τους κλισέ ρόλους του κακού μαύρου, με έντονη πολιτική δράση και με μπόλικες κινηματογραφικές επιτυχίες στο βιογραφικό του είναι ομολογουμένως ένας από τους γοητευτικότερους πενηντάρηδες. Στα γενέθλιά του τον Δεκέμβριο θα κλείσει αισίως τα 56.

Clint Eastwood

       
Γεννήθηκε τον Μάιο του 1930. Ο νεαρός «Dirty Harry» εξελίχθηκε σε ταλαντούχο σκηνοθέτη, χωρίς να χάσει ποτέ ούτε χιλιοστό από την ακαταμάχητη γοητεία του. Ναι, μην φοβάστε να κάνετε την αφαίρεση… Είναι 80!   

Ακολουθεί ο Αγαπημένος μου....Sean Connery


Sean Connery

      
Ο αγαπημένος μου James Bond. Ταλαντούχος, αγαπητός, ολοζώντανος θρύλος με τεράστιες κινηματογραφικές επιτυχίες να κοσμούν το βιογραφικό του. Τον περασμένο Αύγουστο έκλεισε κι αυτός τα 80.


Steve Martin

       
Παρόλο που είναι δύσκολο να χαρακτηρίσεις σέξι έναν κωμικό ηθοποιό ο Steve Martin κερδίζει επάξια μια θέση ανάμεσα στους γοητευτικούς ώριμους διάσημους. Γεννημένος το 1945 δεν ξέρω τι πρέπει να μετρήσουμε… τα κεράκια που έσβησε ή τις φορές που ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια απολαμβάνοντάς τον στην μεγάλη οθόνη.


Sidney Poitier

      
Ήταν ο πρώτος μαύρος που ερωτεύτηκα όταν τον είδα –πιτσιρίκα- «Στον κύριο μας με αγάπη» (To Sir, with love ο αυθεντικός τίτλος). Παρόλο που έχει κλείσει τα 83 εξακολουθεί να αποπνέει γοητεία.


Pierce Brosnan

      
Ένας ακόμα James Bond! Σιγά μη μας έφτανε μόνο ένας… Γεννημένος τον Μάιο του 1953 αποτελεί την επιτομή του γοητευτικού 50άρη. Μπορείτε να αναστενάζετε όσο θέλετε. Δεν είστε οι μόνες.


Bruce Willis

      
Έτσι μου ‘ρχετε να μην γράψω τίποτα. Γεννημένος το 1955 έχει κλείσει αισίως τα 55. Αυτά! Δεν γράφω τίποτα άλλο. Αφήστε με να πάω να πάρω τα καρδιοτονωτικά μου.


Michael Douglas

      
Το μήλο έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά και τα λοιπά και τα λοιπά. Οι γιαγιάδες καρδιοχτύπησαν για τον μπαμπά Kirk, οι κόρες και οι εγγόνες μπορούμε να αναστενάζουμε ακόμα με τον 66άρη πια γιό.


Harrison Ford

       
Θυμάμαι στο γυμνάσιο την διπλανή μου να κλαίει για χάρη του Indiana-Harrison. Φαντάζομαι ότι θα κλαίει ακόμα…  Τι κι αν έχει κλείσει τα 68, παραμένει γοητευτικότατος και πολύ πολύ πολύ σέξι.


Sean Penn

        
Έκλεισε τα 50 τον Αύγουστο που μας πέρασε. Πολυβραβευμένος, πολιτικοποιημένος και έχοντας κατακτήσει τις καρδιές ουκ ολίγων διασήμων γυναικών με σημαντικότερη την Madonna. Το ταλέντο του ατελείωτο. Το ίδιο και η γοητεία που αποπνέει.


Antonio Banderas

      
Άλλος ένας φρεσκοπενηντάρης! Ισπανός, φλογερός και ταλαντούχος! Έσβησε 50 κεράκια τον Αύγουστο. Τι άλλο να πεις… Μόνο ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στον Almodovar που τον ανακάλυψε για να μπορούμε έκτοτε να τον απολαμβάνουμε σαν βαμπίρ, σαν Ζορό ή σαν Desperado mariachi.


Kevin Costner

         
Θα κλείσει τα 56 τον Ιανουάριο που μας έρχεται.  Όλες μας ονειρευτήκαμε έναν τέτοιο «Σωματοφύλακα», όλες μας θελήσαμε να «χορέψουμε με τους λύκους» στο πλάι του. Ταλαντούχος και από σεξαπήλ… αχ, πόσο θ’ αντέξω ακόμα δεν ξέρω…


Dennis Quaid

       
Άλλος ένας ταλαντούχος και άκρως γοητευτικός 50άρης. «Περπατάει» τα 57, μετράει επιτυχίες και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι -μαζί μ’ αυτές- μετράει και γυναικεία θύματα στο πέρασμά του!


Sting

      
Ίσα που προλαβαίνουμε να τον αποκαλούμε πενηντάρη μιας και κλείνει τα 59 τον Οκτώβριο που μας έρχεται. Γοητευτικός και ταλαντούχος μαζί με τις ευχές μας για «Χρόνια Πολλά» του ευχόμαστε και «Πάντα τόσο σέξι»!


Steven Tyler

     
Όχι δεν τον λες ωραίο με τίποτα! Ο τραγουδιστής όμως των Aerosmith, με μια ιδιότυπη γοητεία κερδίζει επάξια μια θέση στη λίστα των γοητευτικών plus50. Η ηλικία του: 62!


Eric Clapton

      
Και τι δεν θα ‘δινα να ήμουν η Layla. Έχει κλείσει αισίως τα 65 και ακόμα απορώ αν με γοητεύει περισσότερο το ταλέντο ή το παρουσιαστικό του…


Bruce Springsteen

        
Πρώην πενηντάρης πια, αφού κλείνει τα 61 αυτό τον μήνα, παραμένει too hot to be old.
rc-cafe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ