Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Προπονητής μαχαιρώθηκε από τον αδερφό του! (video)

Προπονητής μαχαιρώθηκε από τον αδερφό του! (video)Μαχαιρώθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό, προπονητής της β’ κατηγορίας ποδοσφαίρου στην Τουρκία! Ο τεχνικός της Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού, Γιουκσέλ Γιεσιλόβα, δέχτηκε πέντε μαχαιριές στον ισχίο και μία στο στομάχι από τον αδερφό του, Μουράτ Γιεσιλόβα! 


Η ομάδα του θύματος αντιμετώπιζε τη Δευτέρα (13/9), τη Σαμπσουνσπόρ, εκτός έδρας. Το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, όταν ξαφνικά στο 40’, ένας άντρας σηκώθηκε από τα VIP και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο! Ο θεατής κατευθύνθηκε προς τον προπονητή της Μερσίν και άρχισε να τον μαχαιρώνει! Αργότερα διαπιστώθηκε πως ο μαινόμενος θεατής ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του θύματος. 

Όταν ρωτήθηκε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, ο Μουράτ, επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές με τον αδερφό του. Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο Μουράτ ισχυρίστηκε ότι ο αδερφός του και τεχνικός της Μερσίν, κακοποίησε σεξουαλικά τη θετή του κόρη. 

Ο Γιουκσέλ από την πλευρά του ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και πως δεν είναι η πρώτη φορά που τον ενοχλεί. Δήλωσε μάλιστα πως για το λόγο αυτό του επιβλήθηκε ποινή τριών μηνών. 

«Πριν από τρία χρόνια έγραψα ένα γράμμα στο Υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας βοήθεια, γιατί ήταν προφανές ότι αυτό το άτομο ήθελε να βλάψει εμένα ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μου. Υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί στις εφημερίδες και στην τηλεόραση που είναι όλοι ψευδείς. Θα συνεχίζω να επιχειρώ να διαφυλάσσω τα δικαιώματά μου», δήλωσε επίσης ο τεχνικός του τουρκικού συλλόγου. 

Ο Γιουκσέλ Γιεσιλόβα πάντως γλύτωσε τα χειρότερα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, νωρίς την Τρίτη (14/9). 

Δείτε το βίντεο 

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ