Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βγαίνουμε Αθήνα... Το νέο project του Δήμου Αθηναίων!


Βγαινουμε Αθηνα... Το νεο project του Δημου Αθηναιων που πρεπει ΟΛΟΙ να στηριξουμε!
Από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, και κάθε Τρίτη έως τις 18 Δεκεμβρίου 2012, οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες της Αθήνας γίνονται και πάλι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της πόλης, για φαγητό, καφέ και ποτό σε εξαιρετικές τιμές.







Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τέλος του έτους και στο διάστημα αυτό τα εστιατόρια και τα καφέ του κέντρου, που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, θα προσφέρουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές σε πολύ προσιτές τιμές:



• Μενού με 10€
• Καφέ με 2€ 
• Ποτό με 5€
• Κρασί (φιάλη) με 12€ 



Μέσα σε αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη δράση του, ο δήμος Αθηναίων επιδιώκει να ζωντανέψει ξανά το κέντρο της πόλης και να τονώσει τον κλάδο της εστίασης, μένοντας πιστός στους βασικούς στόχους της διοργάνωσης, που είναι ο συνδυασμός της ποιότητας, στα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με τις συμφέρουσες τιμές.



«Στόχος της κίνησης αυτής είναι να ξαναφέρουμε τους πολίτες στο κέντρο και να τονίσουμε τον κλάδο της εστίασης» τόνισε  η αντιδήμαρχος Εύα Κοντοσταθάκου.  Βέβαια η λίστα με τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν(περίπου 50 μεχρι τώρα) πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι η απήχηση θα είναι μεγάλη και το project θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο στο κέντρο της Αθήνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ