Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο άνθρωπος “Spider-Man” (Video)


Ο άνθρωπος "Spider-Man"
Δείτε τι κάνει ο Ρώσος Sergey Devlashov, αψηφώντας τα ύψη και τους νόμους της βαρύτητας.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο Spider-Man, ή αλλιώς, ο άνθρωπος – αράχνη είναι φανταστικός χαρακτήρας βιβλίων κόμικς της Αμερικανικής εκδοτικής εταιρείας Marvel. Και κινηματογραφικός “star” σαφώς. Φαίνεται πως τη “δόξα” του λάτρεψαν πολλοί και έβαλαν στόχο ζωής να πραγματοποιήσουν τα κατορθώματα του, στον πραγματικό όμως, κόσμο.


Ένας επίδοξος “Spider-Man”, είναι και ο Ρώσος Sergey Devlashov από την περιοχή Tyumen. Μετά τον Γάλλο Αλέν Ρομπέρ που έγινε διάσημος με τα ριψοκίνδυνα επιτεύγματα του, καθώς έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στα ψηλότερα κτίρια του κόσμου με γυμνά χέρια, ο νεαρός Ρώσος θέλει να γίνει εκείνος ο πιο διάσημος “αθλητής” του παρκούρ που καταφέρνει να αναρριχηθεί σε οποιοδήποτε κτίριο σε οποιαδήποτε πόλη του κόσμου, με απολύτως γυμνά χέρια.
Για όσους δε γνωρίζουν τι είναι το παρκούρ, πρόκειται για ένα “άθλημα” με στόχο του την υπερπήδηση εμποδίων φυσικών και τεχνητών, όπου ως εμπόδια μπορούν να θεωρηθούν τα πάντα, από βράχοι, ποτάμια, ή κλαδιά μέχρι τοίχοι, πεζούλια, ή κάγκελα.
Τα όσα πραγματοποιεί στο παραπάνω βίντεο ο νεαρός Ρώσος, απαιτούν τεράστια αυτοσυγκέντρωση και εξάσκηση. Ο ίδιος προπονείται εδώ και δέκα χρόνια στην ανάβαση σε βραχώδη έκταση και στο παρκούρ αντιστοίχως, εδώ και τρία χρόνια.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ