Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Serie A Ιταλίας: Προβάδισμα στην έδρα

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-12-8
ΠΕΡΥΣΙ:
ΠΑΡΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-0
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΠΑΡΜΑ 4-1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους, μπήκε δυνατά στη σεζόν κατακτώντας το Σούπερ Καπ, επικρατώντας 4-2 της Νάπολι. Η κανονική διάρκεια έληξε 2-2 (Ασαμόα 37’, Βιντάλ 74΄), ενώ στην παράταση πήρε προβάδισμα με το αυτογκόλ του αμυντικού της Νάπολι, Μάτζιο, ενώ ο Βούτσινιτς έγραψε το τελικό 4-2. Ευνοϊκό φυσικά ότι η Νάπολι τελείωσε την κανονική διάρκεια με 9, λόγω αποβολής των Ζουνίγκα και Πάντεφ. Στο πρωτάθλημα δείχνει ως το πρώτο φαβορί αν και είναι νωρίς να κρίνουμε πως θα ανταπεξέλθει σε αυτό το ρόλο και τι θα κάνει παράλληλα με τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις.
Ο Κόντε έχει μπλέξει για τα καλά με την ιταλική δικαιοσύνη, η οποία του επέβαλλε 10μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους. Στον πάγκο θα κάθεται ο βοηθός Μάσιμο Καρέρα. Οι μεταγραφές δεν έκλεισαν ακόμα για τη Μεγάλη Κυρία, που κυνηγάει ένα φορ, τη στιγμή που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον Γιορέντε της Μπιλμπάο, προσφέροντας 18 εκατ. ενώ οι Βάσκοι ζητούν 36. Αρκετά τα νέα πρόσωπα πάντως μέχρι στιγμής. Ήρθαν οι Πογκμπά (Ε, Μαν. Γιουν.), Μποακιέ (Ε, Τζένοα/Σασσουόλο), Λούσιο (Α, Ίντερ), Λεάλι (Τ, Μπρέσια), Ασαμόα (Μ, Ουντινέζε), Ίσλα (Α, Ουντινέζε) και Τζιοβίνκο (Ε, Πάρμα). Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε 2-0 τις Χέρτα και Μάλαγα, ενώ έφερε 1-1 με Μπενφίκα. Λογικά διαθέσιμος ο μέσος Ίσλα, αμφίβολος ο αμυντικός Κιελίνι, εκτός ο μεσοαμυντικός Κάσερες.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΑΡΜΑ: Τελειώνοντας τη χρονιά με εξαιρετικό τρόπο η Πάρμα (8-1-1) τερμάτισε στην και έδωσε αρκετές χαρές στους οπαδούς της. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Ρενάτα (4-1, δ΄ κατηγορία), Βικτόρια Ζισκόφ (1-0) και Σοσιεδάδ (2-0), έχασε από την τσέχικη Μποέμιανς (1-2) και έφερε ισοπαλίες με Βαρέζε (2-2) και Σπάρτα Πράγας (1-1). Τιμωρημένος από πέρυσι ο μέσος Γκαλόπα. Μεγάλη απώλεια ο επιθετικός Τζιοβίνκο και ο μέσος Μαριγκά που επέστρεψε στην Ίντερ. Παρέμειναν με μεταγραφή οι επιθετικοί Μπιαμπιάνι και ο Οκάκα, ο δεύτερος όμως δόθηκε δανεικός στη Σπέτσια, ενώ δανεικοί θα αγωνίζονται οι Άκουα (Παλέρμο) και Φιντέλεφ (Νάπολι). Ξεχωρίζουν οι αφίξεις των Νίνη (Μ, ΠΑΟ), Παμπόν (Ε, Ατλέτικο Νασιονάλ), Μπελφοντί (Μ, Λυόν) και Αμάουρι (Ε, Φιορεντίνα). Αμφίβολοι ο αμυντικός Σαντακροκέ και ο επιθετικός Σανσόν. Τιμωρημένος ο μέσος Γκαλόπα.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Στοιχημα προβλεψεις: Η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρεμιέρα απέναντι σε μία ομάδα με χαμηλές προσδοκίες φέτος. Λογικός αλλά χαμηλός ο άσος

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ