Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Και επίσημα... Γερμανός ο Ντε Γιονγκ


Και επίσημα... Γερμανός ο  Ντε Γιονγκ
Η μεταγραφή του Λουκ Ντε Γιονγκ στην Γκλάντμπαχ, πέρασε από πολλά κύματα, αλλά τελικά ολοκληρώθηκε, αφού ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Γερμανικό σύλλογο.

Οι επαφές της Τβέντε με την Γκλάντμπαχ κράτησαν περίπου ένα μήνα, αφού οι δύο πλευρές αδυνατούσαν να φτάσουν σε συμφωνία. Κύριος λόγος ήταν το οικονομικό, αφού οι απαιτήσεις των Ολλανδών κυμαίνονταν στα 14 εκ. ευρώ, ενώ οι Γερμανοί δεν ήθελαν να δώσουν περισσότερα από δέκα.


Τελικά οι δύο πλευρές  έφτασαν σε συμφωνία, με το κόστος της  μεταγραφής να φτάνει συνολικά τα 15 εκ. ευρώ, μαζί με το πενταετές συμβόλαιο  που υπέγραψε με την Γκλάντμπαχ ο Ολλανδός επιθετικός. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, όπου πέτυχε συνολικά 25 γκολ, ενώ μοίρασε και εννέα ασίστ.

Με δηλώσεις που πραγματοποίησε ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών, Μαξ Έρμπελ, έδειξε ικανοποιημένος με την κατάληξη. "Είμαστε ικανοποιημένοι που ο Ντε Γιονγκ ανήκει πλέον σε εμάς. Είναι ταλαντούχος επιθετικός έχοντας μάλιστα εμπειρία, αφού έχει αγωνισθεί, πέρα από τη Τβέντε και στην Εθνική του ομάδα, παρά τα 21 του χρόνια" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε σε live streaming όλους τους σημαντικούς αγώνες από όλο τον κόσμο.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ