Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Το σίριαλ... Μόντριτς συνεχίζεται

 Οι διαπραγματεύσεις της  Ρεάλ Μαδρίτης με την Τότεναμ για την αγορά του Λούκα Μόντριτς καλά κρατούν, με τις δύο ομάδες όμως να μην έχουν βρει ακόμα την χρυσή τομή.


Οι Μαδριλένοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 28εκ. λιρών στην αγγλική ομάδα συν τον Ρικάρντο Καρβάλιο, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή. Κάπου εκεί οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν και το σίριαλ της μεταγραφής φαινόταν να έχει πάρει αρνητική τροπή.



Σημερινό δημοσίευμα της "As" όμως αναφέρει ότι οι "μερένχες" είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με νέα πρόταση για την απόκτηση του Κροάτη. Οι απατήσεις της Τότεναμ βρίσκονται στα 35 εκ. λίρες και θέλουν και ως έμψυχο αντάλλαγμα, τον Νουρί Σαχίν, με τον Τούρκο όμως να είναι αρνητικός στην μετακόμισή του στο Λονδίνο. Αυτό έχει μπερδέψει λίγο τις διαδικασίες, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα σημείο επαφής.


Σίγουρα αυτό το σενάριο ευνοεί απόλυτα τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που θέλει διακαώς τον Μόντριτς στο ρόστερ της Τσέλσι, με τον Κροάτη όμως να επιθυμεί την μετακίνησή του στην "βασίλισσα". Το σίριαλ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον  τις επόμενες ημέρες, αφού το μέλλον του Λούκα Μόντρις ακόμα... παίζεται!

www.betcatalog.gr -  προγνωστικα στοιχηματος
 


http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ