Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ανέλαβε τους "βιόλα" ο Μοντέλα


Ανέλαβε τους "βιόλα" ο  Μοντέλα
Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν  για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Βιτσέντζο Μοντέλλα από την Κατάνια στην Φιορεντίνα, αφού ο Ιταλός τεχνικός  έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σικελίας και συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια (με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν) με τους "βιόλα".



Ο Ιταλός τεχνικός είχα πάρει  το ελεύθερο από την Κατάνια ώστε να ψάξει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διάσταση απόψεων και αμφότερες  οι πλευρές επιθυμούσαν την λύση της συνεργασίας τους. Το φλερτ  με την Φιορεντίνα άρχισε  λίγες ημέρες νωρίτερα και τελικά σήμερα ήρθε η τελική συμφωνία. Ο Βιτσέντζο Μοντέλα ταξίδεψε στην Φλωρεντία, όπου παρέμεινε για δύο ημέρες, ώστε να ολοκληρωθούν κάποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας και τελικά αργά χθες το βράδυ είπε το οριστικό "ναι".


Ο 38χρονος τεχνικός έκανε  πολύ καλή δουλειά πέρυσι στην Κατάνια, αλλά το έργο του τώρα θα είναι ακόμα  πιο δύσκολο. Η Φιορεντίνα έχει πέσει πολύ μετά την φυγή του Πραντέλι και πρώτος του στόχος είναι να την βάλει και πάλι μέσα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.




http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ