Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο πρίγκιπας Κάρολος αλά… Πετρούλα! (video)

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους Βρετανούς, οι οποίοι συντονίστηκαν στο BBC, για να ενημερωθούν το μεσημέρι από τον αγαπημένο τους σταθμό σχετικά με την πρόγνωση του καιρού καθώς κάτι ανάλογο δεν έχει ξαναγίνει!
Εμβρόντητοι οι πολίτες δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς έβλεπαν τον πρίγκιπα Κάρολο σε απευθείας μετάδοση να τους πληροφορεί για τα καιρικά φαινόμενα της ημέρας και όχι μόνο.

Ο γιος και πρώτος διάδοχος της βασίλισσας Ελισάβετ, φάνηκε να απολαμβάνει τη στιγμή και δεν είχε καθόλου άγχος. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως δεν έκανε ούτε ένα σαρδάμ και συνεχώς χαμογελούσε και αστειευόταν μπροστά στην κάμερα, όπως για την ηλιοφάνεια πάνω από το «παλατάκι» του, αφού το κανάλι είχε φροντίσει να διανθίσει τον χάρτη με πόλεις, χωριά και κτίσματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια.

Σε αυτό το «τηλεοπτικό ντεμπούτο» ο 63χρονος πρίγκιπας είχε δίπλα του τη δεύτερη σύζυγό του, Καμίλα, η οποία τον στήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια στο στούντιο του BBC στη Γλασκώβη, ενώ βγήκε και εκείνη στο γυαλί, ακολουθώντας το παράδειγμα του συζύγου της. Εντούτοις, δε μπορούμε να πούμε ότι τα πήγε εξίσου καλά, αφού το τρακ της ήταν προφανές. Πως, όμως, τον προανήγγειλαν στο κανάλι; Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σάλι Μάγκνουσον, αιφνιδίασε τους τηλεθεατές λέγοντας... απλούστατα: «Ο λόγος σε σας υψηλότατε»!





Αν νομίζετε ότι ξαφνικά οι δυο τους τρελάθηκαν και αποφάσισαν να αφήσουν τη βασιλική ζωή και να ριχτούν στον τηλεοπτικό στίβο, κάνετε μέγα λάθος, καθώς το πριγκιπικό ζεύγος επισκέφθηκε τα γραφεία του δικτύου στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων λειτουργίας της Τηλεόρασης BBC Scotland.

Ποια, όμως, είναι η γνώμη του παλατιού για αυτή την πρωτοφανή απόπειρα; «Ο πρίγκιπας ήταν εξοικειωμένος με το δελτίο καιρού και μπήκε πολύ γρήγορα στο πνεύμα της παρουσίασης επειδή βρίσκεται συχνά στη Σκωτία και παρακολουθεί πάντα τον καιρό πριν την επισκεφτεί», δήλωσε εκπρόσωπος των ανακτόρων.

Δείτε το video:
topeiraxtiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ