Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Anonymoys: Ξεκίνησαν πόλεμο με την «Χρυσή Αυγή» εκθέτοντας μέλη της (video+pics)


Νέο βίντεο-μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous εξαπολύει επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Στο βίντεο που είναι συνέχεια της επίθεσης στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής διαρρέονται απίστευτα προσωπικά δεδομένα μελών της Χρυσής Αυγής, μέχρι το ιστορικό αναζήτησης ενός μέλους της οργάνωσης στο Google!
Δείτε τι έγραψαν στον λογαριασμό τους στο Facebook για την επίθεση:


Το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

«Χαιρετίσματα στους πολίτες του κόσμου

Είμαστε Anonymous

Στις Εθνικές Εκλογές της Ελλάδας που έλαβαν μέρος στις 6 Μαϊου 2012, το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, το οποίο παραπλανεί τον κόσμο με κινήσεις τακτικής και ψέματα για το ότι εκπροσωπεί ακροδεξιά-εθνικιστική ιδεολογία, ψηφίστηκε από μερίδα πολιτών να τους εκπροσωπήσει στην Ελληνική Βουλή.

Το κόμμα που αμφισβητεί το Άουσβιτς, που δηλώνει έτοιμο «να λερώσει τα χέρια του και να ξεχάσει τη Δημοκρατία αν χρειαστεί», που εξαπολύει «επιχειρήσεις» βίας κατά των μεταναστών, το κόμμα των ναζιστικών χαιρετισμών, βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων.

Δυστυχώς, αυτό είναι αποτέλεσμα των διεφθαρμένων προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων, που οδήγησαν μία μερίδα απελπισμένων πολιτών σε αυτή την επιλογή.

Γνωρίζουμε πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. 'Ένα κόμμα που στις προηγούμενες εκλογές του 2009, έλαβε μόλις 0,29% (19624 ψήφους), δεν μπορεί στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, που τόσο έχει υποφέρει από τους Ναζί στο παρελθόν, να απέκτησε τόσους πολλούς νεοναζιστές οπαδούς (σε αυτές τις εκλογές έλαβαν ποσοστό 6,97% που αντιστοιχεί σε 440.894 ψήφους).

Ως γνωστόν, οι ακραίες οικονομικές και πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, η εξαθλίωση και η έλλειψη ελπίδας, οδηγούν τον κόσμο σε ακραίες επιλογές. Είναι χρέος μας, να δώσουμε τη δυνατότητα ενημέρωσης στους Έλληνες πολίτες για το ποιόν των εγκληματιών.

Γιατί η απελπισία των λαών δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος.

Γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την παραπλάνηση περισσότερων ανθρώπων.

Γιατί ο φασισμός, σε κάθε του μορφή, δεν αποτελεί πολιτική ιδεολογία.

Είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Είναι η κατάλυση του δικαιώματος στη ζωή, στην διαφορετικότητα, στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Παρακολουθούμε.

Γνωρίζουμε.

Όπου υπάρχει αδικία, θα είμαστε εκεί.

Θα μας βρίσκουν ΠΑΝΤΑ αντιμέτωπους».

Δείτε το βίντεο:


http://www.dekaneisplaka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ