Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σε κακή κατάσταση η Ρόμα



Σε κακή κατάσταση η Ρόμα
Αμβούργο – Μαιντζ. Αδιάφορη η Μαϊντζ, ένα βαθμό θέλει το Αμβούργο, 21 στα 32 goal-goal και οι δύο ομάδες.


Βολφσμπουργκ – Βερντερ Βρεμης. Μόνο νίκη θέλουν για να διεκδικήσουν έξοδο στην Ευρώπη, δυνατή στην έδρα της η γηπεδούχος, αδύνατη εκτός η Βερντερ με 3 νίκες σε 16 ματς.



Λεβερκούζεν – Αννόβερο. Θέλουν βαθμούς για να παραμείνουν στις θέσεις της Ευρώπης, αδύναμο εκτός του Αννόβερο με 2 νίκες σε 16 ματς.


Μπάγερν – Στουτγαρδη. Αδιάφορη η Μπάγερν προερχόμενη από μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Champions League, κίνητρο η 5η θέση με απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.



Σάλκε – Χερτα. Καίγονται για βαθμούς για διαφορετικό στόχο η κάθε ομάδα, 23 στα 32 over 2.5 η Σάλκε, 20 στα 32 over 2.5 η Χερτα.


Φραϊμπουργκ – Κολωνια. Αδιάφορη η Φραϊμπουργκ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, νίκη για να εξασφαλίσει τα μπαραζ θέλει η Κολωνια, 20 στα 32 over 2.5 και οι δύο ομάδες.


Γουεστ Μπρομ – Αστον Βίλλα. Αδιάφορη η γηπεδούχος, σε κακή κατάσταση η Βίλλα που απέχει 3 βαθμούς από τον υποβιβασμό, εκτός έδρας έχει 9 ισοπαλίες σε 17 ματς. Δεν παμε στοιχημα ότι θα παραμείνει εύκολα στην κατηγορία


ΓουΪγκαν – Νιουκαστλ. Κανένα περιθώριο για την Γουϊγκαν, παλεύει για την 4η θέση η Νιουκαστλ που προέρχεται από 6 νίκες στα 6 τελευταία δεχόμενη μόλις ένα γκολ.


Εβερτον –Φουλαμ. Αδιάφορο ματς, 12 στα 17 under 2.5 εντός η Εβερτον, 12 στα 16 under 2.5 εκτός η Φούλαμ.


Σαντερλαντ – Μπόλτον. Χωρίς κίνητρο η γηπεδούχος, καίγεται η Μπόλτον που προέρχεται από 2 θετικά αποτελέσματα, 4 ματς χωρίς να σκοράρει η Σαντερλαντ.


Στοουκ – Αρσεναλ. Αδιάφορη η Στοουκ, μόνο νίκη θέλει η Αρσεναλ για να παραμείνει στην 3η θέση, εκτός έδρας έχει 13 στα 17 over 2.5.


Εσπανιολ – Σπορτινγκ Χιχον. Παλεύει η Εσπανιολ για την Ευρώπη έχοντας εντός έδρας 9-3-5, χάνει το στοιχημα της παραμονής η Χιχον, κάκιστη εκτός έδρας με 2-3-12 έχοντας δεχτεί 45 γκολ σε αυτά τα ματς.


Λεβαντε – Γραναδα. Παραμένει την 5η θέση η Λεβαντε που θέλει βαθμούς όπως βαθμούς χρειάζεται και η Γραναδα για να εξασφαλίσει την παραμονή της και μαθηματικά.


Σοσιεδαδ – Σανταντερ. Με νίκη παραμένει η Σοσιεδαδ, στην Σεγκούντα θα αγωνίζεται η Σανταντερ την νέα σεζόν.


Χεταφε – Μαγίορκα. Είναι κοντά στις Ευρωπαϊκές θέσεις αλλά δύσκολα θα τα καταφέρουν αφού είναι πολλές ομάδες στην ίδια μοίρα.


Κάλιαρι – Κίεβο. 6 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού η Κάλιαρι, 8 το Κίεβο, αναμένουμε κλειστό ματς.


Παλέρμο – Κατάνια. Ντέρμπι της Σικελίας, αδιάφορη η Κατάνια, στο +6 το Παλέρμο από τον υποβιβασμό καίγεται για την νίκη, δεν είναι σε καλή κατάσταση όμως.


Νοριτς – Λιβερπουλ. Αδιάφορο ματς,13 στα 17 goal-goal εντός έδρας η Νοριτς, 12 στα 17 no-goal εκτός έδρας η Λίβερπουλ.


Χερακλές – Χερενφεν. Μάλλον αδιάφορο ματς, σκοράρουν εύκολα και οι δύο ομάδες και το goal-goal έχει σημαντική τύχη.


Ουτρεχτη – Μπρεντα. Μία νίκη θέλει η Μπρεντα για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά όμως εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 14 ματς.



Φιτεσε – Εξελσιορ. Σοβαρή ομάδα η Φιτεσε, κάκιστη η Εξελσιορ με την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.


Ρομα – Ναπολι. Σε κακή κατάσταση η Ρόμα, προέρχεται από 2 ήττες, αντίθετα η Ναπολι δείχνει να συνέρχεται και έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της 3η θέσης, σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ οι δύο αντίπαλοι.


Φενλο – Ντεν Χααγκ. Από 6 ήττες προέρχεται η Φένλο και δύσκολα θα αποφύγει τα μπαράζ παραμονής.


Βιγιαρεαλ – Οσασουνα. Παιχνίδι με ισχυρό κίνητρο, σε περίπτωση ήττα η Βιγιαρεαλ μπορεί να μπλέξει με τον υποβιβασμό ενώ σε περίπτωση ήττας η Οσασουνα χάνει τις ελπίδες της για την έξοδο στην Ευρώπη.
http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ