Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Orbis η κωδική ονομασία του PlayStation 4

Το Kotaku αναφέρει με σημερινό του δημοσίευμα πως η κωδική ονομασία του νέου PlayStation είναιOrbis και πως η Sony θα το δώσει στην κυκλοφορία τα Χριστούγεννα του 2013.












 Το Orbis σημαίνει στα λατινικά κύκλος ή δαχτυλίδι και όσοι το συνδύασαν με την λατινική απόδοση του Vita (από το νέο φορητό), φαίνεται πως έχουν φέρει τα δύο συστήματα κοντά το ένα στο άλλο. Από τις πληροφορίες που δημοσιεύονται φαίνεται πως το PS4 δεν θα είναι συμβατό με τους τίτλους του PS3 και βάσει τωνspecs που έχουν κυκλοφορήσει θα πρέπει να περιμένουμε μία AMD x64 CPU, μία AMD Southern Islands GPU και δυνατότητα απόδοσης εικόνας σε ανάλυση 4096x2160. 
H σημαντικότερη βελτίωση από την τρέχουσα γενιά θα είναι η δυνατότητα απόδοσης τρισδιάστατου περιεχομένου στα 1080p. Το άρθρο σημειώνει ακόμη πως τα πρώτα development kits έχουν σταλεί στους developers στις αρχές Μαρτίου, ενώ μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους θα διανεμηθεί και η τελική τους έκδοση. Ακόμη, το ρεπορτάζ σημειώνει πως το Orbis δε θα μπορεί να αναπαράγειμεταχειρισμένα games, καθώς θα «κλειδώνει» τόσο τα digital, όσο και τα games σε Blu-ray στο λογαριασμό και το σύστημα του χρήστη. Όσοι αγοράσουν τίτλους από δεύτερο χέρι θα μπορούν να απολαμβάνουν μεν τα games, αλλά με την μορφή trial ή limited εκδόσεων, έτσι ώστε να χρειάζεται να πληρώσουν για να τις «ξεκλειδώσουν».


http://www.enternity.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ