Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Οι δρόμοι του πορνό οδηγούν στην Πράγα!

Στη διασταύρωση των οδών «Královské» και «Nádražní», στο κέντρο της Πράγας, βρίσκεται ένας οίκος ανοχής που υπόσχεται έντονες στιγμές ηδονής με ένα από τα 40 κορίτσια, μόνο με 20 ευρώ. Η διαφορά, ωστόσο, με άλλους οίκους ανοχής, είναι το γεγονός ότι στα δωμάτια του οίκου αυτού υπάρχουν κάμερες, που καταγράφουν κάθε «τρυφερή» στιγμή του πελάτη και της... κοπέλας, με την οποία περνάει κάθε φορά τη νύχτα του! 

Στη συνέχεια, τα βίντεο ανεβαίνουν στο Διαδίκτυο, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού του «reality porn».

Το «Big Sister» είναι το πρώτο πορνό ριάλιτι και αποτελεί ιδέα, ήδη από το 2005, δύο Αυστριακών.

Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες καλλονών από τη Σλοβακία και την Τσεχία, ενώ οι διάσπαρτες κάμερες θα καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια. Τα βίντεο ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του show, όπου οι... οφθαλμολάγνοι, πληρώνοντας 30 ευρώ το μήνα, μπορούν να τα απολαύσουν. Μέχρι σήμερα έχουν ανέβει περισσότερες από 5.000 σκηνές σκληρού, αλλά και soft πορνό.

 
Όσοι το επισκεφτείτε, μην είστε σίγουροι ότι θα ερωτοτροπήσετε στην αγκαλιά μια δίμετρης Τσέχας. Υπάρχουν αυστηροί κανόνες που πρέπει να τηρηθούν. Ο πελάτης πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένος, ενώ θα πρέπει με τα κομπλιμέντα του να πείσει μία από τις 15 κοπέλες που έχουν βάρδια εκείνη τη στιγμή ότι είναι… άξιος καβαλιέρος. Άλλωστε, οι κοπέλες είναι εκείνες που αποφασίζουν αν ο πελάτης θα κάνει σεξ μαζί τους. 
  
Φυσικά, πριν γίνει το οτιδήποτε, ο πελάτης - παίκτης υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής, δίνοντάς της το δικαίωμα να καταγράψει όσα κάνει στο κρεβάτι και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιεί, όπως επιθυμεί. 

 

Τα Σαββατοκύριακα υπάρχουν special επεισόδια. Το Σάββατο διοργανώνονται όργια, ενώ οι Κυριακές ανήκουν αποκλειστικά σε ζευγάρια που θέλουν να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Όσοι θέλουν, μπορούν αργότερα, έναντι μερικών ευρώ, να αγοράσουν σε DVD όσα κατέγραψαν οι κάμερες, με τους ίδιους να πρωταγωνιστούν...
  
Το πορνό ριάλιτι κάνει θραύση ανά τον κόσμο, ενώ έχει γίνει τουριστική ατραξιόν της Πράγας: το 60% των πελατών του είναι τουρίστες, με τους Ιταλούς, τους Γερμανούς, τους Γάλλους και τους Ρώσους να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες σκηνές και τους Έλληνες στις λιγότερες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ