Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τα είδη της … χυλόπιτας !!

Light χυλόπιτα: Είναι αυτό που λέμε “σε βρήκε ξώφαλτση”. Είναι η μικρή χυλόπιτα, που την έφαγες και είσαι στ’@@ σου. Που δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας.Παράδειγμα 1: Την πέφτεις σε μία γκόμενα σε club, πιάνεις την κουβέντα για 5-10 λεπτά και σου ρίχνει άκυρο με τον τρόπο της. Ε αυτό είναι μια light χυλόπιτα.


Κανονική χυλόπιτα: Είναι η ...
χυλόπιτα στην οποία το νέτο έχει επίγνωση ότι εσύ την γουστάρεις. Το πράμα κυλάει ομαλά, μαθαίνει ότι την γουστάρεις κι αυτή απλά δεν ενδιαφέρεται. Θες γιατί είναι αλλού; Θες γιατί το timing ήταν άκυρο; Όπως και να ‘χει, δε γουστάρει, χώνεψέ το. Η φάε μια χυλόπιτα να σου περάσει. Τώρα, αν την βλέπεις κάθε μέρα στο σχολείο, στη σχολή ή στη δουλειά αυτό σίγουρα δε βοηθάει. Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αν είσαι καρακατακαψούρης, η καλύτερη τακτική είναι να μην την κοιτάς. Όσο την κοιτάς, τόσο θα σου βγαίνει το ένστικτο αναπαραγωγής και θα θες να την καρφώσεις σουβλάκι. Ασχολήσου λοιπόν με μια άλλη, από τις εκατομμύρια που υπάρχουν (και που μπορεί να είναι και πιο ωραίες από αυτή). Γιατί αν δεν το κάνεις, όσο γελοία είναι τα κοριτσάκια που κολλάνε με ένα γκόμενο, άλλο τόσο γελοίος θα είσαι κι εσύ.

Βαριά χυλόπιτα: Αυτή πονάει γ@μα τα. Είναι η χυλόπιτα που δεν περιμένεις από το πουθενά, γιατί έχεις την κατάσταση σίγουρη. Γνωρίζεις κάποια, αρχίζετε και βγαίνετε και την βλέπεις όλο χαμόγελα και ενδιαφέρον. Ε και αφού έχετε βγει πας να κάνεις κίνηση (1ο, 2ο, 3ο ραντεβού, δεν έχει σημασία) και αυτή τραβιέται. Ε, εκεί έφαγες το άκυρο. Μετά φτάνεις στο σημείο να είσαι τόσο μ@λάκας ώστε να κατηγορείς μέχρι και τον εαυτό σου που βιάστηκε. Δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι μπορεί να είδε ότι δεν της κάνεις; Δε πειράζει, πάρε βαθιές ανάσες και διάβασε τις οδηγίες πως να ρίξεις γκόμενα για να δεις μήπως έκανες κάποια από αυτές τις πατάτες.

Αν πάλι τα έκανες όλα σωστά, τότε στ’ @@ σου. Coolαρε και προχώρα παρακάτω. Αυτή θα χάσει στην τελική.
aniwthoi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ