Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Preview Serie A Ιταλίας : Ιντερ - Μπολονια


Προϊστορία: 18-4-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΙΝΤΕΡ 1-3



ΙΝΤΕΡ: Καθίζηση φαίνεται πως έχει υποστεί η Ίντερ, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα (πέμπτο μαζί με τον αγώνα κυπέλλου), γνωρίζοντας ντροπιαστική ήττα στο Τζουζέπε Μεάτσα από την τελευταία ομάδα της Serie-A, Νοβάρα. Φλύαρος ο Σνάιντερ, που φαίνεται πως δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Ρανιέρι, πολύ «λίγος» ο επιθετικός Πόλι για να ξεκινάει βασικός. Η είσοδος του Φορλάν και Πατσίνι στο δεύτερο ημίχρονο δεν πρόσθεσαν τίποτα απολύτως στην επιθετική γραμμή της Ίντερ, και έτσι το γκολ του «γυρολόγου» Καράτσιολο, έδωσε ελπίδες στην Νοβάρα για τη σωτηρία. Αξιοσημείωτο ότι η Νοβάρα είχε επικρατήσει και στο πρώτο γύρο της Ίντερ, εντός έδρας με 3-1. Βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση, έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ρόμα και Νάπολι να την πιέζουν, έχοντας μόλις ένα και δύο βαθμούς διαφορά αντίστοιχα. Την Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στη Μαρσέιγ για τη φάση των «16» του Champions League. Επέστρεψαν Φορλάν (10 συμμ./1 γκ.) και Στάνκοβιτς (11 συμμ). Μοναδική απουσία ο αμυντικό Σάμουελ (16 συμμ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εντός: 6-2-4
Γκολ: 21-14
Τελευταία 5: 1-1-4


ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Λόγω καιρικών συνθηκών δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στη Γιουβέντους. Τελευταίος αγώνας αυτός απέναντι στην Λέτσε στις 5 Φεβρουαρίου, σε ένα πολύ φτωχό σε φάσεις παιχνίδι, όπου ήρθε ισόπαλο με 0-0 εκτός έδρας. Παρέμεινε έτσι για πέμπτο αγώνα αήττητη, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και μάλιστα με δυνατούς αντιπάλους όπως Ρόμα και Νάπολι (εκτός έδρας). Απών από την αρχή της σεζόν ο αμυντικός Αλβάρο Αρμάδα (0 συμμ.), σίγουρος απών ο επίσης αμυντικός Λόρια (7 συμμ./1 γκ.), ενώ πολύ κοντά στο να επιστρέψουν είναι τρεις μέσοι: Ραμίρεζ (18 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Πουλτσέτι (15 συμμ.) και ο Παναγιώτης Κονέ (15 συμμ.).


Εκτός: 2-5-4
Γκολ: 9-13
Τελευταία 5: 1-4-0


Πρόταση: Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες για την Ίντερ, σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα εντός έδρας απέναντι σε έναν, θεωρητικά, πιο αδύναμο αντίπαλο. Πολύ δυνατή η παράδοση για την Ίντερ, ο άσος της οποίας (1.40 Interwetten) αποτελεί ένα από τα δυνατότερα σημεία του Σαβ/κο.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ