Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Preview Primera Division : Ψάχνει τη νίκη η Σεβίλλη



18/02/2012 19:00 ΧΕΤΑΦΕ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ


Προϊστορία: 6-5-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΧΕΤΑΦΕ 1-0


ΧΕΤΑΦΕ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Χετάφε, αυτή την φορά εκτός έδρας, με 2-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Καλύτερη η αντίπαλος της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με την κόκκινη του Μίσελ στο 61’ να παίζει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Αμφίβολοι δίνονται ο αμυντικός Μιγκέλ Τόρρες (13 συμμ.) και ο μέσος Πέδρο Λεόν (6 συμμ./1 γκ.). Σίγουροι απόντες ο τιμωρημένος μέσος Μίσελ (13 συμμ./1 γκ.), και οι τραυματίες αμυντικοί Ράφα Λόπεζ (9 συμμ.) και Μασιλέλα (10 συμμ.).



Εντός: 4-4-2
Γκολ: 9-7
Τελευταία 5: 2-1-2


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Επτά ματς αήττητη στο πρωτάθλημα ήταν η Εσπανιόλ, με το σερί να σταματάει μετά το 0-2 από την Σαραγόσα εντός έδρας. Δεν κέρδισε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα αλλά παρόλα αυτά βρίσκεται στην πέμπτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, με τις ομάδες όμως που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη να βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Βίλα (22 συμμ.). Δεν θα αγωνιστούν ο βασικός τερματοφύλακας Αλβάρεζ (17 συμμ.), ο μέσος Χουάν Αλμπίν (4 συμμ./1 γκ.), και οι επιθετικοί Παντιάνι (8 συμμ./2 γκ.) και Σέρχιο Γκαρσία (15 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Αμφιβολίες για το αν θα προλάβει ο βασικός επιθετικός Αλβάρο Βάσκεζ (16 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 3-3-5
Γκολ: 11-14
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Αλφόνσο Πέρεζ, με το κίνητρο να είναι περισσότερο υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι θα κυνηγήσουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Πολύ πιθανό Χ στην αναμέτρηση, δεδομένων και των απουσιών της Εσπανιόλ, στο 3.30 (Unibet)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18/02/2012 21:00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ


Προϊστορία: 21-7-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5’ απέναντι στη Λεβάντε, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 45’ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πορτογάλος πέτυχε χατ-τρικ, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα στο 50’ και 57’, ενώ ο Μπενζεμά πέτυχε και τέταρτο γκολ για τη Ρεάλ στο 66’. Τρία λεπτά πριν, είχε μειώσει σε 3-2 ο Κονέ για τη Λεβάντε. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση την Τρίτη για το Champions League εκτός έδρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Αρμπελόα (13 συμμ.), ενώ μοναδικός τραυματίας ο μέσος Χαμίτ Αλτιντόπ (4 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 10-0-1
Γκολ: 45-15
Τελευταία 5: 5-0-0


ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Σανταντέρ αυτή τη φορά απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-0. Με αρκετή δόση τύχης βέβαια αφού η αντίπαλος της ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό ότι η Σανταντέρ είχε μόλις ένα σουτ εντός εστίας. Μετά και από αυτή την ισοπαλία, συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και συνεχίζει να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, με τη Γρανάδα να βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά της. Μοναδική απουσία για τη Σανταντέρ ο τιμωρημένος βασικός επιθετικός Κρίστιαν Στουάνι (19 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 1-5-4
Γκολ: 10-17
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Σε δαιμονιώδη φόρμα η Ρεάλ, που οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μόνο η Μπαρτσελόνα την «γλίτωσε» μέσα στο Μπερναμπέου. Το μόνο σημείο που αξίζει με ρίσκο είναι το under 3.5 (2.15 Bet365), θεωρώντας ότι ο Μουρίνιο μπορεί να κάνει κάποια συντήρηση δυνάμεων εν όψει του πρώτου αγώνα στην παγωμένη Ρωσία.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr
 

18/02/2012 23:00 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ


Προϊστορία: 11-9-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΟΣΑΣΟΥΝΑ –ΣΕΒΙΛΛΗ 0-0


ΣΕΒΙΛΛΗ: Η αλλαγή προπονητή δεν ευνόησε τη Σεβίλλη, και έτσι ο Μίσελ γνώρισε την ήττα στον πρώτο αγώνα του στον πάγκο των Ανδαλουσιανών από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0 εκτός έδρας. Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για τη Σεβίλλη, ενώ μετράει μόλις δύο ισοπαλίες και έξι ήττες στα τελευταία οχτώ ματς για το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 13η θέση, απέχοντας πέντε βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο αν θέλει να πετύχει κάτι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μόνο ο μέσος Περόττι (12 συμμ./2 ασίστ) θα λείψει από την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.


Εντός: 5-2-4
Γκολ: 16-16
Τελευταία 5: 0-2-3


ΟΣΑΣΟΥΝΑ: «Τεράστια» νίκη και ψυχολογική ανάταση για την Οσασούνα, η οποία κέρδισε εντός έδρας τη Μπαρτσελόνα με 3-2. Οι Καταλανοί πλήρωσαν τις αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι για να πετύχουν τρία τέρματα, δύο με τον Λέκιτς (4’ και 22’) και ένα με τον Ραούλ Γκαρσία (56’). Μεγάλη απουσία για την Οσασούνα ο «οργανωτής» Ραούλ Γκαρσία (19 συμμ./5 γκ/6 ασίστ) που θα λείψει λόγω τιμωρίας. Τραυματισμένοι είναι ο αμυντικός Ρούμπεν (9 συμμ.) και ο επιθετικός Κίκε Σόλα (7 συμμ./1 ασίστ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Σατρουστέγουι (9 συμμ.).


Εκτός: 1-6-3
Γκολ: 9-24
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Δε θα αφήσουμε να μας ξεγελάσει η μεγάλη νίκη της Οσασούνα απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Το κίνητρο είναι καθαρά υπέρ της Σεβίλλης, που με νέο προπονητή θέλει να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα μπροστά στους οπαδούς της. Έχει τους παίχτες να τα καταφέρει, ενώ μεγάλη απώλεια, που θα παίξει το ρόλο της, η απουσία του Ραούλ Γκαρσία για την Οσασούνα. Πηγαίνουμε με τον άσσο στο 1.70 (Interwetten) που αποτελεί και ένα από τα πιο δυνατά σημεία για το Σ/Κ.



http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ