Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Preview Champions League 2012 : Μιλαν - Αρσεναλ

Προϊστορία: 0-1-1


ΜΙΛΑΝ: Προκρίθηκε ως η δεύτερη καλύτερη του 8ου ομίλου της, έχοντας μία ήττα από τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να παίρνουν (φυσιολογικά) την πρώτη θέση στο γκρουπ. Αγωνίστηκαν απευθείας στους ομίλους αφού ήταν οι περσινοί πρωταθλητές Ιταλίας. Οι Μιλανέζοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα από τα τελευταία τρία παιχνίδια της προηγούμενης φάσης. Μετά την νίκη με την Ουντινέζε στο πρωτάθλημα, σταμάτησε ένα κακό σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκες και βρέθηκε μόνη πρώτη, με δύο βαθμούς διαφορά από τη Γιουβέντους, η οποία όμως έχει δύο αγώνες λιγότερους (αγωνίζεται σήμερα -19:30- κόντρα στην Πάρμα).

Πέρυσι είχαν αποκλειστεί στη φάση των «16» παίζοντας πάλι απέναντι σε αγγλικό σύλλογο (Τόττεναμ), ενώ από το 2007, όταν και κατέκτησαν τον τίτλο, δεν έχουν καταφέρει να περάσουν στον επόμενο γύρο. Οι φαν Μπόμελ (18 συμμ.) και Ιμπραϊμοβιτς (19 συμμ./15 γκ.) επιστρέφουν στην ενδεκάδα μετά τη τιμωρία τους στο πρωτάθλημα. Πολλές πιθανότητες για επιστροφή και των Αμπιάτι (17 συμμ.), Πάτο (10 συμμ./1 γκ.), Μπόατενγκ (12 συμμ./4 γκ.) και Νέστα (11 συμμ./1 γκ.), μετά από τους τραυματισμούς τους, αλλά όπως δήλωσε ο Αλέγκρι όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Τραυματίες παραμένουν οι Ακουιλάνι (15 συμμ./1 γκ) και Κασσάνο (9 συμμ./2 γκ.).


Εντός (Champions League): 2-0-1
Γκολ: 6-3
Φόρμα στα  τελευταία 5: 2-1-2


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




ΑΡΣΕΝΑΛ: Παρά την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-1 εκτός έδρας, τερμάτισε πρώτη στον 6ο όμιλο, ανάμεσα στους Πειραιώτες, τη Ντόρτμουντ και τη Μαρσέιγ. Η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League ήρθε μετά την πρόκριση επί της Ουντινέζε, στον 3ο προκριματικό γύρο. Ο «θρύλος» της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, έχοντας αγωνιστεί, σε αυτό το δίμηνο δανεισμό του από τους New York Red Bulls, έξι φορές ως αλλαγή και σκοράροντας τρία γκολ. Το τελευταίο, στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σάντερλαντ, έδωσε στους «Gunners» τρεις πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. «Το πιο σημαντικό είναι να σκοράρουμε στο Σαν Σίρο» δήλωσε ο Ουαλός μέσος Ράμσεϊ. Ο Ζερβίνιο αγωνίστηκε στο μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα την Κυριακή με την Ακτή Ελεφαντοστού, και δε θα προλάβει την αναμέτρηση. Τραυματίες παραμένουν οι Ντιαμπί (1 συμμ.), Γιένκινσον (6 συμμ.), Αντρέ Σάντος (8 συμμ./1 γκ.) και Γουίλσιρ (καμία συμμ.). Πιθανότατα, ο Αρσέν Βενγκέρ δε θα έχει στη διάθεση του τον αμυντικό Μερτεσάκερ (21 συμμ.), μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Σάντερλαντ το Σάββατο. Επιστρέφει ο Κοκελίν (8 συμμ.) στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Βερμάλεν, μετά τον τραυματισμό του Γερμανού, θα χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας.


Εκτός (Champions League): 2-1-1
Γκολ: 5-5
Φόρμα στα  τελευταία 5: 3-1-0


Πρόταση: Με μία πρώτη ματιά το ματς δείχνει άσσο, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση της Άρσεναλ, που υπό συνθήκες μπορεί εύκολα να κάνει τη ζημιά στου Ιταλούς. Πιο λογική επιλογή το over της αναμέτρησης.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ