Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Παρατράγουδα για ακόμα μια φορά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Χθες Πέμπτη 16/2 και κατά την εξέταση του μαθήματος Εμπορικό Δίκαιο, στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, στο Παλαιό Αμφιθέατρο και στις αίθουσες 102 και 104 όπου εξεταζόταν το μάθημα, σε «μεταμφιέστηκαν»  επιτηρητές... 

(μιας και πλησιάζει και το καρναβάλι) δύο προπτυχιακοί φοιτητές και εκπρόσωποι μεγάλης φοιτητικής παράταξης του πανεπιστημίου, πράγμα το οποίο απαγορεύεται.


Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενη αναφορά – καταγγελία φοιτητή για άλλο μάθημα του τμήματος και δημιουργεί ανησυχία και πολλές απορίες.

Γιατί οι συγκεκριμένοι φοιτητές έκαναν παρανόμως τους επιτηρητές; Αυτό συνέβη με επίγνωση της καθηγήτριας; Ποιος έχει την ευθύνη για το συγκεκριμένο και άλλα παρόμοια περιστατικά; Γιατί επιδεικνύεται ανοχή και δεν αποτρέπονται τέτοιες ενέργειες μόλις γίνονται αντιληπτές;

Το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοιες πράξεις δυσφημίζουν και υποβαθμίζουν το Ελληνικό Πανεπιστήμιο, και αποδεικνύουν πως η διαφθορά συνεχίζει να ακμάζει σε όλες τις πτυχές της Ελληνικής κοινωνίας. Κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο για όλους τους Έλληνες και κυρίως για τους νέους ανθρώπους, προκαλεί οργή και αγανάκτηση.

Αναδημοσίευση απο το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ