Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Preview Primera Division El Clasico : Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα


Preview Primera Division El Clasico : Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Στην Primera Division διεξάγεται το El Clasico ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι το περιμένει όλος ο πλανήτης και μπορεί να το παρακολουθήσουν εκατομμύρια ζευγάρια μάτια.
Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Νταβιντ Φερναντεζ Μπορμπαλαν.

Είναι μια η πρώτη φόρα μετά από χρόνια όπου η  Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει στο El Clasico σε καλύτερη θέση από τους αντιπάλους της και δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι η βαθμολογική διαφορά δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στους παίκτες της Ρεάλ έναντι των αντιπάλων τους.



Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή σεζόν, στο Champions League τελείωσε τον όμιλο με απόλυτων νικών και βαθμών και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή με 3 βαθμούς διαφορά και ένα παιχνίδι λιγότερο από την δεύτερη Μπαρτσελόνα.


Η Ρεάλ στο πρωτάθλημα σε 14 ματς έχει μόλις μία ισοπαλία και μία ήττα διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 49 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 10 γκολ παθητικό. Εντός έδρας έχει μόνο νίκες με 6 στις 6 νίκες και γκολ 28 υπέρ και 7 κατά.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο τρέχει ένα νικηφόρο σερί 15 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις.


Η Πορτογάλος τεχνικός ξεκούρασε πολλούς βασικούς παίκτες του στο μεσοβδόμαδο ματς για το Champions League και την νίκη με 0-3 επί του Αγιαξ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Γκονζάλο Ηγουαϊν διεκδικούν μία θέση στην κορυφή της επίθεσης με τον Γάλλο να έχει το προβάδισμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μουρίνιο προτίθεται να παίξει με 3 αμυντικά χαφ, έτσι ο Οζίλ ενδέχεται να κάτσει στον πάγκο και την θέση του να παίρνει ο Λασανα Ντιαρα που είναι πιο αμυντικογενής.

Η Μπαρτσελόνα είναι κυρίαρχος στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια αλλα σε αυτό το ματς είναι οριακό αουτσάιντερ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδίολα έχει 5 αρνητικά αποτελέσματα την φετινή σεζόν και χρειάζεται απεγνωσμένα την νίκη στο El Clasico για να επιστρέψει δυναμικά στην κούρσα του τίτλου.

Οι Καταλανοί βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 3 βαθμούς πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης και ένα παιχνίδι παραπάνω. Συνολικά, φέτος έχουν 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα, εκτός έδρας έχουν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα με 8 γκολ υπέρ και 7 κατά, δείχνοντας να δυσκολεύονται μακριά από το γήπεδο της.


Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία άμυνα στην κατηγορία με 7 γκολ παθητικό και την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 47 γκολ.


Ο Γκουαρδίολα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, θέση στην επίθεση διεκδικούν ο Βίγια και ο Σαντσες με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.


 www.betcatalog.gr - Τα πάντα για το πάμε στοίχημα



Πιθανές ενδεκάδες


Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κασίγιας - Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο - Αλόνσο, Κεντίρα, Ντιαρρα - Ντι Μαρία, Μπενζεμά, Ρονάλντο.


Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντες - Άλβες, Πικέ, Μασερανο, Αμπιντάλ - Ινιέστα, Τσάβι, Φάμπρεγκας - Πέδρο, Μέσι, Βιγια.



Under
Over
G-G
N-G
0-1
2-3
4-6
7+
Ρεαλ
3
11
6
8
3
2
7
2
Μπαρτσελονα
4
11
3
12
4
1
9
1
Ρεαλ(εντός)
0
6
5
1
0
1
3
2
Μπαρτσελονα.(εκτός)
3
3
3
3
3
0
3
0

Γνωρίζατε ότι


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει μόνο μία από τις προηγούμενες 11 συναντήσεις της με την Μπαρτσελόνα.


Ωστόσο, η Ρεάλ έχει κερδίσει τις 6 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις που έγιναν τον μήνα Δεκέμβριο.


Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει μόνο τρία από τα τελευταία 10 ματς μακριά από το γήπεδό της.


Ο Λιονελ Μεσι έχει σκοράρει στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του στο Santiago Bernabeu.


Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρώτο 15 λεπτό από κάθε άλλη ομάδα της Primera Division τη φετινή σεζόν (11).


Ροναλντο και Μέσσι είναι οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ.


4.3 μέσο όρο κόρνερ κερδίζει η Ρεαλ εντός έδρας και παραχωρεί 3.2 μέσο όρο, ενώ 6.7 μέσο όρο κερδίζει εκτός έδρας η Μπαρτσελόνα και παραχωρεί 3.3 μέσο όρο.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ