Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Preview Champions League 2011 - Ομιλός 1ος: Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν


Preview Champions League 2011 - Ομιλός 1ος: Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν
Για τον 1ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπάγερν σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρό βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η φιλοξενούμενη Μπάγερν είναι και μαθηματικά πρώτη στον όμιλο.



Η Μάντσεστερ Σίτι για να προκριθεί θέλει νίκη και να μην κερδίσει η Νάπολι την Βιγιαρεάλ, διαφορετικά είναι σίγουρα Τρίτη και πα παίξει στο Europa League.

Οι πολίτες πραγματοποιούν εντυπωσιακή σεζόν στην Premier League βρισκόμενη στην πρώτη θέση αήττητη με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες με γκολ 48 υπέρ και 13 κατά, η διαφορά από την δεύτερη Γιουναϊτεντ είναι στους 5 βαθμούς και δικαίως είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.



Αντίθετα στον όμιλο μέχρι τώρα δεν τα έχει πάει καλά με 2 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες, στο προηγούμενο ματς με την Νάπολι έκανε κακή εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκε με 2-1.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς, έτσι ενδέχεται να επιστρέψει ο Λέσκοτ που ξεκουράστηκε το Σάββατο και ο Μάριο Μπαλοτέλι και ο Αγκουερο θα βρεθούν στην κορυφή της επίθεσης.

Η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο κάνοντας καλές εμφανίσεις και η πρώτη θέση μπορεί να τις εξασφαλίσει μία καλή κλήρωση.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν με εντυπωσιακές εμφανίσεις και απόδοση, όμως στα τελευταία ματς είχε μία κάμψη και έχασε προσωρινά την πρώτη θέση από την Ντορτμουντ.

Η 4-1 νίκη επί Βέρντερ Βρέμης βοήθησε τους Βαυαρούς να επιστρέψουν στην κορυφή της Bundesliga σε συνδυασμό με τις απώλειες της Ντορτμουντ.


Στον όμιλο η Μπάγερν είναι αήττητη με 4 νίκες και μία ισοπαλία με γκολ 11 υπέρ και 4 κατά.


Ο Γιουπ Χαϊνκες ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική σύνθεση, με τον Αριεν Ρομπέν να παίρνει χρόνο συμμετοχής ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό ενώ πιθανότητες συμμετοχής έχει και ο νεαρός Πετερσεν στην θέση του Μάριο Γκόμεζ.




www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το πάμε στοίχημα




Πιθανές ενδεκάδες


Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ - Ριτσαρντς, Κομπανι, Λέσκοτ, Κλισι - Νασρι, Γ. Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα - Μπαλοτέλι, Αγκουερο.


Μπάγερν (4-2-3-1): Νοιερ - Μποατενγκ, Βαν Μπουιτεν, Μπαντστουμπερ, Λαμ - Γουσταβο, Αλαμπα - Ριμπερί, Κροος, Ρόμπεν - Πετερσεν.

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ