Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το εσωτερικό του Dodge Dart

Το εσωτερικό του Dodge DartΤο ντεμπούτο του νέου Dodge Dart έχει προγραμματιστεί για την έκθεση του Ντιτρόιτ τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Μετά την πρώτη «γεύση» που έδωσε η εταιρεία, για τη μορφή του αμαξώματος του μικρομεσαίου sedan, τώρα δελεάζει το κοινό με το εσωτερικό του αυτοκινήτου.


Ο φουτουριστικός πίνακας οργάνων διαθέτει μια TFT οθόνη 7 ιντσών. Στο επάνω τμήμα της κεντρικής κονσόλας φέρει το πολυσύστημα Uconnect, το οποίο διαθέτει μια οθόνη αφής 8,4 ιντσών. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 10 αερόσακους, αλλά προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.

Η εταιρεία υπόσχεται πως παρόλο που το Dart στηρίζεται στην Alfa Romeo Giulietta και διαθέτει εξωτερικές διαστάσεις μικρομεσαίου, θα προσφέρει την ευρυχωρία της μεσαίας κλάσης. Ομοίως, η Dodge υπόσχεται πως η ποιότητα κατασκευής θα είναι αντίστοιχη ενός μεγαλύτερου οχήματος.



Επιπλέον, θα υπάρχουν αμέτρητοι τρόπου εξατομίκευσης του αυτοκινήτου, μέσω των 12 χρωμάτων του αμαξώματος και των 14 του εσωτερικού, αλλά και μέσω των συνδυασμών σε διάκοσμο, των έξι τροχών, των τριών κινητήρων και των τριών κιβωτίων. Ακόμα, η Mopar θα προσφέρει τα δικά της πακέτα, ειδικά για το Dart.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ