Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Οι Δύσκολες Ώρες Της Θεοπούλας – ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΗ

ierosagon530 173x200 Οι δύσκολες ώρες της Θεοπούλας   ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΗ
Δύσκολες ώρες για τη Θεοπούλα! Η γλυκιά ηθοποιός που λατρέψαμε όλοι από τον πιο «δυνατό» της ρόλο στο «Παρά πέντε» πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο…και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος για την όρασή της!
Η «Espresso» επικοινώνησε με τη δημοφιλή ηθοποιό, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός και αποκάλυψε ότι περιμένει να περάσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και αμέσως μετά, τον νέο χρόνο, θα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Η εκλεκτή πρωταγωνίστρια και συγγραφέας, κατά κόσμον Εφη Παπαθεοδώρου, αντιμετωπίζει πρόβλημα καταρράκτη και στα δύο μάτια. Λόγω υποχρεώσεων δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία, με αποτέλεσμα η κατάστασή της να έχει επιδεινωθεί σημαντικά. Ο θεράπων γιατρός της συνέστησε άμεση εισαγωγή και χειρουργική επέμβαση, κάτι που πλέον η δημοφιλής ηθοποιός δεν μπορεί να αποφύγει…
«Εχω προβλήματα με τα μάτια μου. Θα μπω σύντομα να κάνω εγχείρηση καταρράκτη. Αν δεν συμμορφωθώ στις υποδείξεις των γιατρών υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τυφλωθώ» είπε η Εφη Παπαθεοδώρου στην «Espresso».
Παρά την περιπέτειά της η Θεοπούλα δεν σκέφτεται μόνο τη δική της υγεία. Την ενδιαφέρει και το μέλλον των νέων ανθρώπων. Αυτών που την αγκαλιάζουν στον δρόμο και στην κυριολεξία τη λατρεύουν.
«Χάλια! Ντροπή! Δεν υπήρξε χειρότερα. Θυμάμαι στην Κατοχή που ήμουνα νήπιο στο Αγρίνιο και ερχόταν η UNDRA και μας μοίραζε γάλα και κάτι κίτρινα τυριά που βρομάγανε κι εμείς τα πετάγαμε. Τα ίδια γίνονται και σήμερα. Λιποθυμάνε τα παιδιά στο σχολείο και σε λίγο θα αρχίσουν τα συσσίτια» σχολίασε η Εφη Παπαθεοδώρου στην «Espresso».
Οπως όλοι οι συνταξιούχοι έτσι και η Θεοπούλα δέχθηκε περικοπές στη σύνταξή της… «Υστερα από τόσα χρόνια δουλειάς, περίππου μισό αιώνα, βρέθηκα να αναρωτιέμαι πώς θα ζήσω. Και φανταστείτε ότι εγώ δεν έχω υποχρεώσεις, είμαι σε καλύτερη μοίρα από άλλους συνανθρώπους μας» σχολίασε η Εφη Παπαθεοδώρου στην «Espresso».
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν το βάζει κάτω. Ηδη άρχισε να ετοιμάζει την παράσταση του έργου της «Δεν έχετε τον θεό σας» που διαβάστηκε πέρσι στο Αναλόγιο και πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επί σκηνής. «Οταν αναρρώσω και όλα πάνε καλά με την επέμβαση θα ανεβάσουμε το έργο σε θέατρο στο Γκάζι» λέει.
Στο έργο ο Εωσφόρος Γενάρ ζητάει ακρόαση από τον Παντοδύναμο Θεό, για να κατέβουν στη γη να σώσουν τους ανθρώπους από τους… παλιανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ