Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Έρχεται το παραδάκι από τον Αλ Σαούντ

Έρχεται το παραδάκι από τον Αλ ΣαούντΣτις τρεις το μεσημέρι, τελικά, ο φάκελος με τα 15 εκατομμύρια του Αλ Σαούντ, που θα είναι ασφαλισμένα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα παραδοθεί στα χέρια των δικηγόρων της πλευράς Βαρδινογιάννη.

«Απορώ με τον ντόρο που έγινε. Απορώ και με τον εκνευρισμό του Τζίγκερ που γράφτηκε πως υπάρχει, αφού πρόκειται για μια τυπική καθυστέρηση», είπε στο sport-fm.gr ο Βλάσης Τσάκας.


Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα στην Ελλάδα, παρά τις διαδοχικές καθυστερήσεις, συνεχίζει να εκφράζει την αισιοδοξία του για την θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Η διαδικασία που απομένει να γίνει πια, είναι, στις 12:00 ώρα Αγγλίας(14:00 Ελλάδος) το κεντρικό κατάστημα της «Nordea Bank» του Λονδίνου, να στείλει το bank commitment και στην συνέχεια ο φάκελος να παραδοθεί πλήρης στα χέρια των δικηγόρων Βαρδινογιάννη. 
Αυτό, θα γίνει περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδος, όπως ισχυρίστηκε ο Βλάσης Τσάκας. «Μετά της 15:00, όλα θα είναι έτοιμα. Όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα. Οι νομικοί εκπρόσωποι του Τζίγκερ που γνωρίζουν από τέτοιου τύπου διαπραγματεύσεις, το πολύ σε μία ώρα, θα έχουν αποκωδικοποιήσει τα σημεία που είναι αναγκαία για το αν μπορεί να προχωρήσει ή όχι το θέμα και στην συνέχεια, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Όπως και να έχει, είτε στις τρεις είτε στις τέσσερις, είτε λίγο αργότερα, η μέρα που περιμένουν να δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα καταλήξει αυτή η ιστορία που κρατάει τρεις μήνες τώρα, έφτασε... Και είναι η σημερινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ