Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Οι 7 κινηματογραφικοί χαρακτήρες που ήθελαν να χαλάσουν τα Χριστούγεννα!

7 κινηματογραφικοί χαρακτήρες που ήθελαν να χαλάσουν τα Χριστούγεννα!!Μπορεί εμάς να μας αρέσουν τα Χριστούγεννα, όμως στις ταινίες δεν είναι πάντα όλοι καλοί...
Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να τα χαλάσουν όλα. Αυτοί οι 7 για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, κατάφεραν σαν χαρακτήρες να είναι οι κορυφαίοι ανακατώστρες των γιορτών!!


Αυτός ο τύπος μπήκε με στόχο να σκοτώσει τον Άη Βασίλη και όχι να πάει με τα νερά του. Η ταινία λεγόταν "Santa's Slay" και όπως βλέπετε και από μόνοι σας καταφέρνει πολύ εύκολα να χαλάσει το γιορτινό κλίμα.

Σίγουρα δεν θα είχατε στο μυαλό σας αυτόν τον Άγιο Βασίλη για τα Χριστούγεννα. Και το λέμε, επειδή ο εικονιζόμενος πήγαινε με όποια γυναίκα να ναι, μάλωνε τα μικρά παιδάκια και έπινε μέχρι αηδίας!! Η ταινία "Bad Santa"

Είναι ο μοναδικός στην λίστα που δεν ήθελε να χαλάσει τα Χριστούγεννα, παρόλα αυτά τα κατάφερε μια χαρά. Ο Jack Skellington ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό για το Haloween και είπε να κλέψει την ιδέα από τον Άη Βασίλη. Όμως δεν ήταν σωστό και παραλίγο να τα κάνει όλα μαντάρα.

Ο άνθρωπος(αριστερά) που ήθελε να εξολοθρεύσει τον Άη Βασίλη το 1985(στο Santa Claus: the movie) , δεν θα μπορούσε να λείπε από την λίστα. Ένας άνθρωπος μοχθηρός, χωρίς καμία ευαισθησία για τα μικρά παιδάκια, στο τέλος φυσιολογικά έχασε.

Αποτελεί τον πρώτο χαλάστρα των Χριστουγέννων, αφού το μόνο που κανει είναι να θέλει να χαλάσει αυτές τις γιορτές. Φυσικά δεν γελάει ποτέ και έχει μια φάτσα έτοιμη για αταξίες !

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί έκαναν αυτήν την ταινία, με τον πρωταγωνιστή Vince Vaugh να υποδύεται τον μεγάλο αδερφό του Άη Βασίλη. Μια περίεργη κωμωδία με τον επονομαζόμενο Fred Claus, να κάνει όλα τα αντίθετα απ' ότι θα περίμενε ο καθένας από έναν συγγενή του ανθρώπου που φέρνει τόση χαρά στα μικρά παιδάκια.

Στην ταινία Scrooged του 1988 o Elliot Loudermilk(Bobcat Goldthwait) έχει απολυθεί άδικα από τον Frank Cross(Bill Murray) και αποφασίζει παραμονή Χριστουγέννων να του κάνει μια επίσκεψη με shotgun στην δουλειά του για να τον σκοτώσει. Αυτό θα πει θέλω να χαλάσω τις γιορτές σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ