Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Γιουβέντους - Μίλαν

Preview Serie A Ιταλίας : Γιουβέντους - Μίλαν
Η πρωτοπόρος της Serie A Γιουβέντους υποδέχεται τους πρωταθλητές της Μίλαν στο Ιταλικό ντέρμπι.


Η Γιουβέντους έχει μεγάλες φιλοδοξίες στη φετινή σεζόν μετά την ενίσχυση της ομάδα το καλοκαίρι και την μεταφορά της στο νέο γήπεδό της.


Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα η Γιουβέντους αφού κέρδισε την  Πάρμα και την Σιένα, δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες και έμεινε στην ισοπαλία με την Μπολόνια και την Κατάνια, αλλά, παρ 'όλα αυτά, παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα..

Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να επαναφέρει το 4-4-2, από το 4-3-3 που παρατάχθηκε με την Κατάνια με τον Μίρκο Βούτσινιτς να επανέρχεται στην ενδεκάδα αφού εξέτισε την τιμωρία του.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και ο Αλεσάντρο Μάτρι μάχονται για μία θέση στην επίθεση. Εκτός παραμένει ο Ιακουϊντα.

Η Μίλαν έχει κάνει κακό ξεκίνημα αφού σε 4 ματς έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από την Νάπολι εκτός έδρας.

Για το Champions League μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη την Τετάρτη κέρδισε εύκολα την αδύναμη Βικτόρια Πλζεν και έφτασε στους 4 βαθμούς στον όμιλο.

Ο Μάξι Αλλέγκρι είδε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με γκολ δίνοντας μία ακόμη λύση αφού έχει πολλά προβλήματα απουσιών.
 
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν αναφέρετε ότι ο Αμπάτε έχει ένα τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και είναι πολύ πιθανό να μην είναι διαθέσιμός, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπόατενγκ.

Μη διαθέσιμοι είναι οι Μεξές, Ρομπίνιο, Τζενάρο Γκατούζο, Μάσιμο Αμπροσίνι, Φλαμινί και Πάτο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.


Πιθανές ενδεκάδες


Γιουβέντους (4-4-2): Μπουφόν - Λιχτστεινερ, Μπαρζαγκλι, Κιελίνι, Γκρόσο - Κράσιτς, Μαρσίσιο, Πίρλο, Πέπε - Βούτσινιτς, Μάτρι.


Μίλαν (4-3-1-2): Αμπιάτι - Ζαμπρότα, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονινι - Νοσερίνο, Βαν Μπόμελ, Ζεεντορφ - Ακουϊλάνι - Ιμπραίμοβιτς, Κασσάνο.

www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το στοίχημα

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ