Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Preview Serie A Ιταλίας : Ίντερ - Νάπολι

Preview Serie A Ιταλίας : Ίντερ - ΝάπολιΓια την Serie A στο  <<Τζουζεπε Μεάτσα>>  η Ίντερ με τον Ρανιέρι στον πάγκο της υποδέχεται την φιλόδοξη Νάπολι.

Μετά από πολλές απογοητευτικές εμφανίσεις και έξι ματς χωρίς νίκη η Ίντερ απέλυσε τον Γκασπερίνι και την θέση του πήρε ο Ρανιέρι που της έδωσε ώθηση και κατάφερε να πάρει δύο νίκες με την Μπολόνια και μα την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα για το Champions League με 2-3.

Περιττό να πούμε ότι οι δύο τονωτικές αυτές νίκες μπορούν να κάνουν φαβορί του γηπεδούχους Νερατζούρι.


Ο Πατσίνι αποχώρησε από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ με τραυματισμό στον αστράγαλο και θα χάσει το παιχνίδι, εκτός παραμένουν οι Μότα, Σνάιντερ, Κόρδοβα, Βιβιανο και Πόλι.

Τα καλά νέα είναι ότι οι Ντέγιαν Στάνκοβιτς και ο Μαικόν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους και είναι διαθέσιμοι.


Η Νάπολι αναμένεται να κάνει ένα βήμα παραπάνω αυτή τη σεζόν και οι προσδοκίες της είναι υψηλές.

Η Νάπολι στην Serie A ξεκίνησε με δύο νίκες επί της Τσεζένα και της Μίλαν αλλά στην συνέχεια έχασε από την Κίεβο εκτός έδρας και έμεινε στην λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με την Φιορεντίνα. Οι 4 βαθμοί στο Champions League αποδεικνύουν ότι η Νάπολι έχει αποκτήσει μία δυναμική.

Άγνωστο παραμένει πως οι φιλοξενούμενοι θα διαχειριστούν την ενδεχόμενη κούραση από τα συνεχή παιχνίδια αφού δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε τέτοιο ρυθμό.

Μεγάλη απώλεια για την Νάπολι που χάνει με τραυματισμό τον Εντισον Καβάνι όπου σε 4 συμμετοχές έχει 3 γκολ, εκτός είναι επίσης οι Τζεμαϊλι και Μπρίτος.

Ο Γκόραν Πάντεφ αναμένετε να καλύψει το κενό του Καβάνι.


Πιθανές ενδεκάδες


Ιντερ (4-3-1-2): Ζούλιο Σέζαρ - Ναγκατομο, Λουσιο, Σαμουελ, Κίβου - Ζανέτι, Καμπιάσο, Ομπι - Αλβάρεζ - Φορλαν, Ζαρατε.

Ναπολι (3-4-2-1): Ντε Σανκτις - Καμπανιαρο, Καναβάρο, Αρονικα - Μαγγιο, Ινλερ, Γκαργκανο, Ντοσσένα - Χαμσικ, Παντεφ - Λαβέτσι.

www.betcatalog.gr - Προγνωστικά για το πάμε στοίχημα

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ