Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Preview Super League: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Preview Super League: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ώρα για ντέρμπι!

Μετά από μισή ντουζίνα μάχες πέρυσι (για πρωτάθλημα, Κύπελλο και πλέι-οφ), οι δύο «δικέφαλοι» προσφέρουν την πρώτη πραγματικά μεγάλη τέτοια της Σούπερ Λίγκας.

Με ανοιχτούς λογαριασμούς και διάθεση να κόψουν -ο ένας στον άλλο- το παρθενικό «τιμολόγιο» για φέτος, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κλέβουν… μόνο την παράσταση στη ματσάρα της Τούμπας!



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


ΠΑΟΚ

Για περάστε! Να αποδείξει ότι η περσινή γκέλα στο Κύπελλο δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια κακή παρένθεση και να υπενθυμίσει ότι από την Τούμπα πρέπει να… ματώσεις για να περάσεις θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ.

Και οι συνθήκες είναι ιδανικές για τον «Δικέφαλο», ο οποίος παίζει πλήρης, μπροστά στον κόσμο του και με ένα σχήμα που έχει αρχίσει να ρολάρει. Γι’ αυτό το λόγο ο Μπόλονι έχει αποφασίσει να εμπιστευθεί το σχήμα που του πρόσφερε το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη.

Στο 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- θα ξεκινήσουν οι Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς και Έτο. Στα χαφ οι Γκαρσία-Φωτάκης, στην τριάδα μπροστά τους οι Βιεϊρίνια (αριστερά), Ίβιτς (επιτελικός), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και προωθημένος ο Αθανασιάδης.

Μοναδικός απών ο Λαζάρ, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν ήταν σε θέση να προσφέρει από την αρχή και γίνεται αντιληπτό πως προφυλάσσεται για τις εξίσου (αν όχι πιο δύσκολες) αναμετρήσεις με Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακού που ακολουθούν. Αντιθέτως επιστρέφει ο Γεωργιάδης από τραυματισμό και ο Αρίας ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Ρομπέρ, Σπαντάτσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.


ΑΕΚ

Καν’ το όπως πέρυσι! Στο Κύπελλο όμως! Διαλέγοντας ως οδηγό απ’ τις περσινές… πλούσιες αναμνήσεις με τον ΠΑΟΚ (έξι ματς συνολικά) την απόδραση στον δεύτερο ημιτελικό, η ΑΕΚ ανεβαίνει με απουσίες -αλλά και απαιτήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Διότι, ναι, η παραμονή του Γκέντσογλου στην Αθήνα (λόγω προβλήματος στον αριστερό δικέφαλο), το ατομικό πρόγραμμα που συνεχίζει ν’ ακολουθεί ο Καφές (μετά τον τραυματισμό στο παιχνίδι της Εθνικής) και η κούραση του (πολύτιμου, αλλά ανέτοιμου) Βάργκας κάνουν… άθλο για τον Χιμένεθ τη διατήρηση του πετυχημένου ρόμβου της Ξάνθης. Η ψυχολογία, ωστόσο, που πήρε από ‘κει η ΑΕΚ την κάνει να μη θεωρεί σε καμία περίπτωση άθλο το διπλό στην Τούμπα (και το «3 στα 3 στη Σούπερ Λίγκα).

Όπως και να ‘χει, πάντως, αυτό θα το διεκδικήσει και χωρίς τον Κωνσταντόπουλο (ούτως ή άλλως ο Αραμπατζής δεν θα έχανε τη θέση κάτω από τα δοκάρια), αλλά και τους Μπερνς και Σιαλμά, οι οποίοι «κόπηκαν» από την αποστολή που επέλεξε ο Χιμένεθ για το ντέρμπι. Στο 4-2-3-1, δε, (που με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει πιθανότερο να χρησιμοποιήσει ο Ανδαλουσιανός) θέση δεν αποκλείεται να βρει ο Κάλα, ενώ πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Γεωργέα -και… πιθανότερη εκείνη του Κάρλος.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καράμπελας, Γεωργέας, Κοντοές, Κάλα, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Γκούντγιονσεν, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ.

Προβλέψεις για το στοίχημα - www.betcatalog.gr

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ