Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

BMW M3 - Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης


BMW M3 – Απόλυτο μηχάνημα οδήγησηςΗ Μ3 από την πρώτη της γενιά ακόμα αποτελούσε πάντα την χρυσή τομή μεταξύ ενός supercar και ενός αυτοκινήτου καθημερινής χρήσης. Η τέταρτη –πλέον- γενιά με τον κωδικό "Ε92", παίρνει τη θέση της καλύτερης (ομολογουμένως) Μ3 όλων των...
εποχών, της Ε46 των 341 ίππων.
Η νέα Μ3 κάνει αισθητή τη διαφορά της από τις υπόλοιπες 3άρες. Τα μόνα κοινά σημεία εδράζονται στο σασί, στις πόρτες, στο πορτ-μπαγκάζ, τα παράθυρα και τα φωτιστικά σώματα. Κατά τα άλλα το αλουμινένιο καπό μεγάλωσε για να χωρέσει ο νέος V8 που αποδίδει για πρώτη φορά 420 ίππους (τους περισσότερους από κάθε άλλη προκάτοχό της), ενώ διαθέτει και δύο εισαγωγές αέρα. Τα φουσκωμένα φτερά εμπρός και πίσω δίνουν το στίγμα, ενώ οι  χαρακτηριστικοί καθρέπτες-σήμα κατατεθέν της Μ3 δίνουν το "παρών" και σε αυτή τη γενιά. Στο πίσω μέρος, ο νέος προφυλακτήρας φιλοξενεί δύο διπλές εξατμίσεις, ενώ το μοντέλο κάνει ξεχωριστό και η  ανθρακονημάτινη οροφή στα πρότυπα της Μ6, η οποία συμβάλλει στην μείωση του βάρους..
Η BMW M3 μπορεί να διαφέρει από τις άλλες BMW, όμως δεν θα μπορούσε αυτή η κορυφαία έκδοση να υπολείπεται σε πολυτέλεια και ποιότητα. Το υψηλό της τεχνολογικό υπόβαθρο και το αγωνιστικό της προφίλ ανεβάζουν την τιμή στα 89.300 ευρώ στη βασική έκδοση, από αυτήν οποία απουσιάζει το Mdrive, το iDrive και οι 19 ιντσών ζάντες. Αλλά ακόμη και χωρίς αυτά τα extra, αποτελεί ένα supercar για καθημερινή χρήση σε σχετικά προσιτή τιμή, για αυτά που προσφέρει.
Μ, όπως λέμε MUST…
BMW_M3_Coupe_09_2
BMW_M3_Coupe_08_2
πηγή : lifestyleoptions.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ