Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

“Με είχε φτάσει στο αμήν και γι’ αυτό τη σκότωσα”


«Με είχε φτάσει στο αμήν και γι’ αυτό τη σκότωσα».
Με αυτά τα λόγια προσπάθησε ο δράστης να δικαιολογήσει την αποτρόπαιη πράξη του στους αστυνομικούς, όταν τον ρώτησαν γιατί σκότωσε τη σύζυγό του.

Η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας Λασιθίου είναι σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία της 44χρονης από τον 50χρονο σύζυγό της μπροστά στα τρία παιδιά τους.

Το έγκλημα έγινε χτες το πρωί, λίγη ώρα μετά την επιστροφή της οικογένειας από την πατρίδα της, την Αλβανία, όπου είχε πάει για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Γύρω στις 11.00 οι δύο μεγαλύτερες κόρες, 16 και 14 ετών, πήγαν στο σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Γρα Λυγιάς, στην Ιεράπετρα, για ψώνια (το μικρότερο παιδί, ένα 10χρονο αγοράκι, έπαιζε στην παραλία και δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί).
Οταν γύρισαν τα κορίτσια, είδαν τον πατέρα τους σε κατάσταση αμόκ, να χτυπάει τη μητέρα τους στο κεφάλι με έναν κάβουρα, και έβαλαν τις φωνές. Ο 50χρονος άφησε τη 44χρονη, που βρισκόταν στο έδαφος σε λίμνη αίματος, και κινήθηκε απειλητικά προς τις κόρες του. Εκείνες κλείστηκαν γρήγορα στο δωμάτιό τους για να γλιτώσουν και όταν εκείνος κατέβηκε στον δρόμο, έτρεξαν στο απέναντι κατάστημα και ζήτησαν βοήθεια.

Ο δράστης συνελήφθη και ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς ομολόγησε την πράξη του. Οπως είπε, επί είκοσι ολόκληρα χρόνια δεν τον άφηνε να… καταπιεί το ψωμί που έβαζε στο στόμα του. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, στον οποίο θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ